Karin Bloemen

Karin Bloemen

Karin Bloemen komt naar KreaDoe
Na het enorme succes van haar eerste haakboek, Haken à la Bloemen – Squares and colors  en haar inspiratiegids, Haken à la Bloemen – Granny Squares, dat afgelopen zomer is verschenen, heeft La Bloemen de draad weer opgepakt en komt ze nu met haar nieuwe haakboek Haken à la Bloemen – Circles & schubben dat op 18 oktober 2022 zal verschijnen.

Karin Bloemen is naast cabaretière, zangeres en actrice ook een fanatieke haakster. Ze draagt haar kleurrijke haakcreaties overal, en haar mooie eigengemaakte omslagdoeken en warme dekens zijn erg geliefd onder collega-artiesten. Volg Karin Bloemen op Instagram om op de hoogte te blijven van haar (haak)avonturen.

Nieuw boek
Het derde haakboek uit de Haken à la Bloemen-serie van Karin Bloemen is creatiever, kleurrijker en nog méér Karin dan ooit. Nederlands divahaakster is nog lang niet uitgehaakt in Haken à la Bloemen – Circles & schubben! Karin Bloemen is na het grote succes van Haken à la Bloemen – Squares & colors niet meer te stoppen. Met onuitputtelijke creativiteit en inspiratie komt ze met haar derde haakboek. Dit keer staan cirkels op het podium. Ze haakt de mooiste, kunstzinnigste én meest aaibare projecten: van omslagdoeken met schubben of bloemen, vesten met eindeloze cirkelvormen, tot scrunchies, tassen en een hoedje. Karin Bloemen legt alle patronen stap voor stap uit, inclusief foto’s en haakschema’s. La Bloemens haakwerken zijn dé vertaling van haar persoonlijkheid: kleurrijk, vrolijk en flamboyant. Met haar haakontwerpen voelt iedereen zich een superster. Van Haken à la Bloemen – Squares & colors zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht, en fans staan al in de rij voor de nieuwe haakboeken van Karin Bloemen!

Info over Show
Karin Bloemen zal dit najaar weer aanwezig zijn op de KreaDoe om er een onvergetelijke dag van te maken. Ze zal haar passie en liefde voor haken en cabaret combineren! Dus kom langs en geniet van haar prachtige voorstelling. Daarna kun je haar nieuwste boek gesigneerd kopen en natuurlijk zal Karin met je op de foto gaan, als je dat wilt!

Tijden
Karin Bloemen is aanwezig op de volgende dagen en tijden. Ze geeft één show per dag in de KreaDoe Huiskamer.
Donderdag 27 oktober: 12.00 – 16.00 uur. Show 12.00 – 12.30 uur
Vrijdag 28 oktober: 11.00-15.00 uur. Show 11.00 – 11.30 uur
Zaterdag 29 oktober: 11.00-15.00 uur. Show 11.00 – 11.30 uur
Zondag 30 oktober:  Show 12:45 – 13:15 uur

Klik hier om naar de website te gaan.

EXPOSANT →