Naaien met ZigZagZoom Magazine!

Kinderen leren naaien met ZigZagZoom Magazine!

Voor het 3e jaar is ZigZagZoom aanwezig op KreaDoe en dit jaar online. Veel van de jonge bezoekertjes en hun mama, papa of oma ontmoeten we ook dit jaar weer met plezier.

Ken je ZigZagZoom Magazine nog niet? Snuffel dan zeker even in onze digitale stand tijdens KreaDoe Online, want hét naaimagazine voor kinderen mag je beslist niet missen! We laten je kennismaken met de makers, het verhaal achter het magazine en natuurlijk beantwoorden we al je naaivragen.

ZigZagZoom is een tijdschrift speciaal geschreven voor kinderen om te leren werken met de naaimachine én met naald en draad. In elke editie staan werkbeschrijvingen met veel foto’s, verschillende lessen, een duidelijk patronenblad en supergave items om te maken. Hoe gaaf is het om je eigen tijdschrift te hebben, waaruit jij jouw mode kan maken zoals jij dat wil?

In onze digitale stand tijdens KreaDoe Online kun je alle magazines doorbladeren, jouw favoriete editie shoppen en profiteren van kortingen en beursacties. Natuurlijk zit de nieuwste editie, nummer 8 er ook bij, met leuke naaiprojecten zoals een onesie, hoody, hinkel- en twisterkleed, Takkie de knuffelhond en nog veel meer… Kortom, lekker creatief aan de slag deze winter!

Net als andere jaren hebben we ook een toffe kinderworkshop! We gaan warme sloffen maken. Hoe gaaf is dat? Dit keer op je eigen naaimachine of die van mama of oma (wel even vragen natuurlijk!). Het workshoppakket vind je in onze digitale stand. Met een volwassene in de buurt, onze uitleg én ZigZagZoom Magazine gaat het je zeker lukken!

Kom jij ook kijken?

EXPOSANT →