Kitta DIY

YES! Kitta DIY komt naar het KreaDoe Lentefestival.

Ze neemt allerlei leuke spulletjes mee en je kunt zelf naar haar meet & greet. Lees gauw verder!

Over Kitta DIY
Kitta DIY zou je kunnen herkennen van YouTube. Op haar YouTube kanaal Kitta DIY komt iedere vrijdag een nieuwe video. In deze video’s maakt ze van alles zelf, bijvoorbeeld oorbellen, een bloemenlamp, een papieren plant en eetbare kristallen. Ze naait ook kleding van gordijnen, tie-dyet, haakt, verft haar haar en knapt haar appartement op.

Ze laat in haar video’s zien wat ze doet en hoe ze het doet, inclusief de dingen die niet goed gaan of die ze een volgende keer anders zou doen. Ze zegt vaak: ‘Begin gewoon aan je project en pas je plan aan wanneer nodig.’. Haar inspiratie komt van het internet, films en series op streamingdiensten, TikTok en alles waar haar volgers haar in taggen op social media.

Kitta op het KreaDoe Lentefestival
Op KreaDoe heeft Kitta dit voorjaar een eigen plek, waar je een aantal van haar projecten kan bewonderen. Misschien neemt ze de door haar gemaakte baljurken wel mee?
Je kan in de Kitta shop, exclusief voor de beurs, spullen kopen die door Kitta zijn ontworpen of gemaakt. Wil je haar heel graag ontmoeten? Dit is je kans! Stel tijdens een Meet & Greet je meest brandende vraag en ga met haar op de foto!

Meet & Greets
Iedere dag zijn er drie Meet & Greets, in drie tijdsloten; om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur. Je kan niet van te voren reserveren of aanmelden. Als je naar de beurs komt, kan je vanaf 10:00 uur gratis één van de 180 polsbandjes voor een Meet & Greet (op die dag) komen ophalen bij Kitta’s winkel. Op de polsbandjes staat jouw tijd van de Meet & Greet die dag. Als de polsbandjes op zijn, kan je je geluk beproeven en in de rij gaan staan voor mensen zonder polsbandje. Er is dan geen garantie op een ontmoeting, maar Kitta doet haar best als er na de officiële Meet & Greet nog tijd over is.

EXPOSANT →