Knipmode

Knipmode is al meer dan 50 jaar het grootste zelfmaakmode blad van Nederland. Elke maand brengt Knipmode een prachtige collectie patronen uit voor elk type vrouw (en zo nu en dan voor mannen). Met simpele, snelle patronen én patronen met meer uitdaging is Knipmode gemaakt voor beginnende en gevorderde naaisters.

Met het maken van kleding kun jij je creativiteit de vrije loop laten en weet je zeker dat jouw kledingstuk uniek is. Met zelfgekozen stof maak je kleding die je nergens anders koopt. Daarnaast kun je jouw kledingstuk zelf de perfecte pasvorm geven, dus zit het altijd goed. We leren je in ons magazine om patronen aan te passen aan jouw lichaam.

De ontwerpsters van Knipmode ontwerpen elke maand weer allerlei soorten patronen, meer dan 22 per nummer. Dus je hebt altijd iets om aan te trekken voor elke gelegenheid. Ook ben je altijd up-to-date met de nieuwste stoffentrends, handigste naaitips en leukste creatieve uitstapjes.


Daarnaast heeft Knipmode ook een klein zusje: KNIPkids. Hier vind je de leukste patronen voor kinderkleding en accessoires. 

Over accessoires gesproken: niks zo belangrijk als een goede tas! En hoe leuk als je die helemaal zelf kunt maken? Dat is precies wat we gaan doen tijdens de workshop van de KreaDoe. Een super handige shopper met leuk zijvakje in een door jou gekozen stof. Wij kunnen niet wachten tot KreaDoe weer begint. Zien we jou op 1 november bij onze workshop? Dit jaar is het online, tijdens KreaDoe Online.

EXPOSANT →