Wij van Scheepjes houden ervan om mensen te inspireren en samen te brengen, bijvoorbeeld met de jaarlijkse Crochet-A-Longs,  prachtige garenseries, grote kleurenreeksen en de vele patronen die we in Bookazine YARN, YARN The After Party en Klein Maar Fijn publiceren. 

Tijdens de KreaDoe brengen we internationaal haaktalent naar Nederland en laten we jou kennismaken met Scheepjes Bloggers Dedri Uys van Look At What I Made en Martin Up North!

Doe mee met de workshop van Dedri. Onder de noemer Look at What I Made blog vergaarde ze wereldwijde roem als ontwerpster van Sophie’s Universe en de Scheepjes Ubuntu CAL. Tijdens KreaDoe leert ze je aan de hand van het Namaqualand patroon de basis haaksteken. Dedri zorgt voor stap voor stap uitleg in het Engels, met ondertiteling. Het Nederlandstalige patroon is gratis verkrijgbaar via Scheepjes’ digitale stand. De workshop vindt plaats op zaterdag om 12:15 uur.

Maak kennis met Scheepjes Blogger Martin Up North, bekend van zijn vele mozaïek gehaakte ontwerpen zoals de Scheepjes Get Connected Make-A-Long die momenteel wordt gehouden in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. In een uitgebreid interview met Scheepjes Friend Matt neemt hij ons even mee op reis naar zijn grootste inspiratie, de flora en fauna van Zweden. Natuurlijk laat hij al zijn projecten zien, waaronder de Get Connected Mega Wrap! Het interview vindt plaats op zondag om 12:15 uur.

Laat je inspireren op de digitale stand! Bekijk onze video en leer ons nog beter kennen. Zien we je online?

We zorgen dagelijks voor inspiratie via onze socials www.instagram.com/scheepjes en www.facebook.com/scheepjes. En op onze website www.scheepjes.com vind je al onze garens en meer dan 800 patronen!