KreaDoe Online

Dit jaar organiseert KreaDoe een 3-daags digitaal DIY-event! Wij zijn heel enthousiast en hopen jou ook digitaal te ontmoeten dit jaar. KreaDoe Online vindt plaats van 30 oktober t/m 1 november. Ben jij erbij? Bestel hier jouw tickets voor KreaDoe Online. 

Wat kun je o.a. verwachten tijdens KreaDoe Online:

Een zéér uitgebreid online workshopprogramma, óók leuk voor kinderen
Volop shopmogelijkheden bij de digitale stands
Talloze exposanten waar je al je vragen aan kunt stellen
Influencers waarmee je in gesprek kunt gaan
Nieuwe creatieve vriendinnen ontmoeten
Een (creatieve) pubquiz
Leuke entertainment o.a. in de vorm van een DJ
En nog véél meer! Het programma wordt elke dag aangevuld

Het online DIY-event is drie dagen geopend:

vrijdag: 16:00 – 21:00 uur
zaterdag: 12:00 – 17:00 uur
zondag: 12:00 – 17:00 uur

Workshops
Tijdens KreaDoe Online is het mogelijk om aan de slag te gaan met jouw (nieuwe) favoriete hobby. Je kunt van te voren bekijken in het programma wat jou leuk lijkt. Op een later moment komt er een link achter de workshops te staan in het programma. Via deze link kom je uit bij de betreffende exposant. Op deze pagina vind je alle benodigdheden voor het uitvoeren van de workshop. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven en je hoeft geen inschrijfkosten te betalen. Je betaalt enkel 8 euro voor een ticket. Hiermee kun je drie dagen onbeperkt inloggen. Is er nog iets onduidelijk? Bekijk dan deze pagina met meer informatie.

Digitale stands
Net zoals op het fysieke event van KreaDoe is het mogelijk om volop (digitaal) te shoppen. Binnenkort volgt op deze pagina een lijst met alle exposanten waarbij je digitaal kunt shoppen (mét kortingen!).

EXPOSANT →