KreaDoe Spotlights

NIEUW! Wil jij met jouw bedrijf online zichtbaar zijn het hele jaar door? Dan is KreaDoe Spotlights iets voor jou!

Voordelen:

  • Sta 365 dagen per jaar in contact met je doelgroep
  • Vergroot je naamsbekendheid in de markt
  • Behaal meer omzet door nieuwe klanten aan te trekken
  • Lift mee op de nationale campagne van het event KreaDoe
  • Versterk je online vindbaarheid en word beter vindbaar via Google

Klik hier en bekijk hoe bezoekers KreaDoe Spotlights zien.

Bezoekers van KreaDoe zijn 365 dagen per jaar op zoek naar creatieve prikkels. Eens per jaar vinden zij dit op het live event: KreaDoe. De rest van de tijd kunnen creatievelingen hun hart ophalen bij KreaDoe Spotlights.

KreaDoe Spotlights is hét online platform waarmee KreaDoe het gehele jaar in inspiratie, unieke creatieve blogs, scherpste aanbiedingen en creatieve ideeën voorziet. Maar er is meer. KreaDoe Spotlights biedt een overzicht van haar favoriete webshops met de meest creatieve, unieke hobbymaterialen of –toepassingen. Het krijgt een prominente plaats op de website van KreaDoe. DIY-ers keren hier geregeld terug om nieuwe inspiratie op te doen om weer creatief aan de slag te gaan. KreaDoe Spotlights is verrassend, verfrissend en verrijkend. Naast het nieuwe online platform KreaDoe Spotlights blijft het jaarlijkse roze feest KreaDoe natuurlijk bestaan. Hier komen ruim 49.000 DIY-ers samen om geïnspireerd te worden, te shoppen en workshops te volgen.

Op dit moment draaien we een pilot met de eerste 11 partners en de eerste resultaten zijn positief. Wil hier om meer informatie op te vragen.

EXPOSANT →