Korting Droomdeken 4.0

Hoe ziet de Droomdeken 4.0 eruit?

De Droomdeken 4.0 is een sfeervolle woondeken, bestaande uit twee kleuren. Er zijn maar liefst vijftien verschillende kleurcombinaties mogelijk. De verschillende technieken en steken geven de deken veel karakter. Zo zijn de spikesteek, parelsteek, zigzagsteek, granny squares en de ruches opvallende steken en een feestje om te haken en te breien. Ook is het uniek dat je na de zigzagsteek uiteindelijk weer ‘recht’ gaat haken/breien. Het eindresultaat is een opvallende deken die in elk interieur tot zijn recht komt.

Aanbieding Droomdeken 4.0

Optie 1 – compleet pakket: het complete Droomdeken 4.0 pakket bevat alles om op dinsdag 3 maart direct te starten met het haken of breien van de deken. Met dit pakket krijg je onder meer de fijne garens Yarn and Colors Happy, de Droomdeken tasen het Droomdeken label. Daarnaast krijg je vanaf dinsdag 3 maart 10 weken lang, elke week een deel van het haak- of breipatroon toegestuurd per mail. Ook profiteer je van vele extra’s zoals exclusieve toegang tot de video-instructies en tips en antwoorden op veel gestelde vragen. Na afloop van de CAL/KAL krijg je het complete haak- of breipatroon als PDF per mail toegestuurd. Je shopt het complete pakket nu met korting tot € 30. Het haakpakket kost € 99,95, het breipakket schaf je al aan voor € 79,95.

Optie 2 – alleen het patroon: wil je liever zelf het garen kiezen, dan kies je voor deze optie. Voor slechts € 5,95 ontvang je tijdens de looptijd van de CAL/KAL 10 weken lang, elke week een deel van het haak-of breipatroon als PDF per e-mail. Daarnaast krijg je exclusieve toegang tot de video-instructies, tips en antwoorden op de veel gestelde vragen. Na afloop van de CAL/KAL krijg je het complete haak- of breipatroon als PDF per mail toegestuurd.

Lees hier het hele artikel ter inspiratie en klik hier om naar de aanbieding te gaan.