Lililettering

YES! Lililettering komt naar het KreaDoe Lentefestival.

Ze heeft een eigen theater op het KreaDoe Lentefestival en je kunt één van haar te gekke workshops en masterclasses volgen.

Over Lililettering
Lizemijn Libgott Lizemijn van @lililettering werd bekend via Instagram, waar meer dan 40.000 mensen haar volgen. Ze mocht kalligraferen voor de Golden Globes, heeft gekalligrafeerd in een videoclip voor Unicef en mocht talloze bijzondere opdrachten doen. Je kunt haar werk onder andere kennen van MTV, Disney, Maybelline New York, Rituals en de Efteling. Je kunt haar volgen op Facebook, Instagram en TikTok onder de naam LiliLettering. Lizemijn’s werk wordt door o.a. Winsor & Newton, Edding, Tombow, Sakura en Royal Talens gebruikt in hun marketing.

Ook is ze de oprichtster van de Dutch Lettering Squad, een Instagram account voor en door Nederlandse letteraars en kalligrafen. Naast kalligrafe is Lizemijn een veelgevraagd stemactrice. Je kunt haar stem misschien kennen uit TV series zoals Phineas & Ferb, My Little Pony, Hello Kitty, Scooby Doo, Barbie en Looney Tunes, maar ook uit Disneyfilms zoals De Kleine Zeemeermin 2.

Bekijk de workshop/masterclasses en schrijf je in:

GRATIS Miniworkshop “Kennismaken met de kroontjespen”
MASTERCLASS De Magie van Kalligrafie: Brede pen
MASTERCLASS De Magie van Kalligrafie: Spitse pen
MASTERCLASS Illustreren met kroontjespen

EXPOSANT →