Loterij

Doe mee met de loterij en steun het Prinses Maxima Centrum

Koop op KreaDoe jouw lot voor de KreaDoe loterij. Dagelijks is er in de KreaDoe Huiskamer een loterij met super toffe prijzen, gedoneerd door deelnemers. De loterij start elke dag om 14:00 uur en er zijn 3 rondes. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum en zal op zondag na de laatste ronde bekend worden gemaakt.

Wat doet het Prinses Maxima Centrum voor Oncologie?
Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. Als Koninklijke Jaarbeurs Utrecht ondersteunen wij deze missie met hart en ziel. Dit doen wij bijvoorbeeld door fondsenwerving tijdens events, verschillende medewerkers initiatieven en eigen donaties.

Welke deelnemers doen er met de loterij mee?
Er doen heel veel deelnemers mee. Zo maak je kans op prijzen als boeken van Karin Bloemen, kaartjes voor de musical Tina, leuke DIY-pakketten en nog véél meer! Hieronder een opsomming van de deelnemende exposanten:

Stage Entertainment
Zero Waste Project
Tijd voor Creativiteit
Little Creations
JessyAtSea
Studio Light
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Judith Maakt
Yarnhugs
Mozaïek Lagarto
Paperfuel
Bumblebox
Nora Maakt
Potzz enzo
Meola Leather
Journal This
DLS Design
Studio Ins & Outs
Sysas
Zwanette’s sprookjesbos
Scrap & Co
De Ballonnenfee
Sieradenstraatje
Caro’s Atelier
Atelier Brigitta
De blije naald winkel & workshop
De boekentas
Natuurlijk Jute
Hareninvlechten.nl
Volka
Ge-Stipt
Edding
Masja van den Berg – Kleuren voor volwassenen
naaimachinehandel van huissteden
PolyesterShoppen
Applicatie-en-zo.nl
Moskabouter
Masterpiecedesign
Bakvormen
G&G Handgemaakt
Crealies
Boekenvoordeel.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en nog véél meer!    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de KreaDoe nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    EXPOSANT →