voor de allerjongste creatievelingen!

KreaKids Plein

Het KreaKids Plein staat boordevol activiteiten voor de allerjongste creatievelingen!

Hallokids Radio

Tijdens KreaDoe is Hallokids Radio te vinden op het KreaDoe Kidsplein. De dj’s die je op de radio hoort spelen de leukste spelletjes samen met jou. Ook mag je draaien aan het grote rad van avontuur, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Maar je kan er ook lekker tekenen én geschminkt worden!

Wat is er allemaal te doen?

  • Tekenen
  • Rad van Avontuur (win prijsjes en draai aan het rad!)
  • Schminken

Over Hallokids Radio

Hallokids Radio is dé kidszender van Nederland waar je elk moment van de dag naar kunt luisteren. Speciaal voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar. Overdag hoor je de grootste hits van nu en muziek voor en door kinderen. Zing en dans mee op de muziek van Flemming, Kinderen voor Kinderen en K3. In de avond hoor je mooie muziek om bij weg te dromen.

Elke maandag t/m vrijdag van 6:00 uur tot 9:00 uur hoor je de ochtendshow op Hallokids Radio. Je wordt wakker samen met DJ Arnoud en DJ Mayoni. Met jouw verzoekliedjes, ochtendgymnastiek, een dagelijkse prijsvraag en om 07.30 uur wordt er gezongen voor de jarigen. Luister je mee?

Bestel je tickets!

Wij hebben speciale tickets voor kids & tieners van 8 t/m 16 jaar. Kinderen onder de 8 jaar kosten €1,-. Bestel je tickets in de voorverkoop met €3,- korting voor €10,- per kind.

Tickets