De feestmaand december is eindelijk begonnen, en zoals ieder jaar deelt BERNINA Benelux weer een adventskalender. Het thema van de adventskalender dit jaar is “Time to Shine”. Op de BERNINA blog zullen we, de 24 dagen in aanloop naar Kerst, creatieve en feestelijke naaiprojectjes vol lieve kerstwensen én met een beetje bling delen. Zo is elke dag van december een feestje! 

Winactie 

Naast alle “Time to Shine”-projecten hebben we een mooi kerstcadeau uitgekozen dat we zullen verloten… Houd de adventskalender-blogs dus goed in de gaten om kans te maken op een mooi cadeautje onder de kerstboom! 😉 

Time to Shine! 

Het “Time to Shine”-thema is geïnspireerd door onze Special Edition-naaimachines: de BERNINA 590 Crystal Edition en de BERNINA 790 PLUS Crystal Edition. Twee modellen die we met Swarovski-kristallen een – letterlijk – schitterend uiterlijk hebben gegeven! Bij deze machines ontvang je gratis leuke extra’s. Met behulp van de inspiratiekit, gevuld met Swarovski-kristallen, handige naaivoetjes én meer dan 300 OESD-borduurontwerpen, creëer je schitterend borduurwerk. De mooie en handige trolleyset maakt deze limited editions compleet! 

Tel de dagen af met je eigen adventskalender! 

Wil je zelf ook een adventskalender maken om je dierbaren te verrassen met kleine cadeautjes? En wil je je huis extra gezellig maken, nu je zoveel tijd thuis doorbrengt? Dan zul je deze adventskalender zeker leuk vinden! De kalender heeft een feestelijke kerst-look met kleine borduursels en leuke decoraties. Dit project is niet alleen heel leuk om te maken, maar ook om te vullen! 

De patronen, werkbeschrijvingen en feestelijke borduurbestanden vind je in de nieuwste editie van inspiration 3/2021. Bestel het hele magazine of het losse patroon en ga aan de slag! 

Hopelijk kun je de adventskalender-blogs gebruiken als inspiratie voor kerstcadeautjes aan jezelf én aan je dierbaren! We wensen je een heerlijke decembermaand toe! ❤️ 

Met creatieve groet, 

Het BERNINA-team