cricut-afbeelding

Let op: deze actie is inmiddels verlopen.

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardag en daar komen een heleboel leuke samenwerkingen en cadeautjes bij kijken! Eerder hebben wij te gekke kralensets, kaartensets en verfmarkers weggegeven. Heb je nog geen ticket voor KreaDoe? Lucky you! Je ontvangt nu bij je ticket een opstrijkbaar ontwerp cadeau van Cricut. Wees er wel snel bij. Er zijn 500 vouchers beschikbaar en je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. Op=op. Let op: je ontvangt een voucher bij je ticket die je op KreaDoe bij de stand van Cricut kan inwisselen.

Koop hier jouw ticket!

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om in enkele minuten iets prachtigs te maken! Creëer professioneel ogende kleding, woonaccessoires, tassen en meer met premium opstrijkbare ontwerpen. Pas deze kant-en-klare ontwerpen toe zoals ze zijn, of breng je project naar het volgende niveau. En personaliseer met extra ontwerpen gesneden met een van onze Cricut machines. Gebruik de Cricut EasyPress voor vlekkeloze opstrijkresultaten. Of gebruik een strijkijzer. De ontwerpen zijn gemaakt om meerdere wasbeurten mee te gaan en gemaakt om je hart te laten zingen!

Er zijn meerdere ontwerpen beschikbaar om uit te kiezen! Kom naar de stand van Cricut, wie het eerste komt, mag het eerste kiezen. Koop snel jouw ticket!