Kralen

Update: de eerste 500 kopers hebben inmiddels een mail ontvangen.

Dit jaar wordt KreaDoe 30 jaar en dat willen we natuurlijk vieren. Het liefst samen met jou! We zijn hard op zoek gegaan naar leuke ideeën en samenwerkingen waar we onze trouwe bezoekers blij mee kunnen maken.

In samenwerking met Kralenhandel.nl hebben wij een heel leuk creatief cadeautje samengesteld. De eerste 500 die een ticket kopen ontvangen een vrolijke set kralen met draad thuisgestuurd, om zelf een originele armband van KreaDoe te maken. Met dit eerste cadeautje word je gelijk aan de slag gezet! Wij zijn ervan overtuigd dat dit eerste cadeautje ervoor zorgt dat je nóg meer zin krijgt in KreaDoe.

Kralenhandel.nl is een groothandel in kralen met een ruim assortiment dat regelmatig uitbreidt. Je maakt de mooiste kettingen, armbanden, sleutelhangers en tashangers. Of je nu gaat voor classy, trendy of stoer: bij Kralenhandel.nl vind je alles om de stijl te maken die bij jou past. Zij leveren niet alleen de onderdelen voor de hippe accessoires, maar ook gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit.

Koop vanaf donderdag 1 augustus jouw ticket! Als je één van de eerste 500 bent wensen we je veel plezier met het samenstellen van de armband. Geen armband ontvangen? Niet getreurd! We hebben nog véél meer leuke samenwerkingen op de planning staan.

Graag tot op KreaDoe!

Let op: per bestelling ontvang je één setje kralen.