Knutselpakketten voor de kinderen, rechtstreeks thuisbezorgd! 

Even pauze nemen van het scherm en de digitale wereld is iets wat we allemaal nodig hebben, vooral onze kinderen. De pakketten van Club Creo bieden enorm veel ruimte voor creativiteit, waarbij kinderen van 4 tot 14 jaar hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hun eigen speelgoed volgens hun eigen wensen kunnen maken. Of je kind nu houdt van dieren, poppen, sieraden of schattige kleine pluizige monstertjes, onze pakketten bevatten allerlei knutselmaterialen zoals klei, vilt, garen en nog veel meer. Voor wie inspiratie nodig heeft voordat hij of zij gaat knutselen, wordt elk pakket geleverd met aanwijzingen om je creativiteit op gang te brengen. De knutselpakketten zijn ook afgestemd op de seizoenen en de traditionele feestdagen zoals onder andere Kerstmis, Halloween en Pasen. 

De pakketten van Club Creo zijn bedoeld om kinderen met behulp van verschillende materialen en technieken een “doe-het-zelf”-instelling te helpen ontwikkelen waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben. In samenwerking met de grootste leverancier van knutselmaterialen in de Scandinavische landen, is elk knutselpakket zo ontworpen dat je veilig en duurzaam samen kunt knutselen. Als abonnee ontvang je elke maand een nieuw pakket, handig en eenvoudig rechtstreeks bij je thuisbezorgd, zonder tijdrovende bezoeken aan een postagentschap.  

De pakketten komen altijd aan tussen de 20e en 25e van elke maand, met uitzondering van het startpakket, dat binnen 10 dagen na inschrijving wordt bezorgd. Het startpakket kost maar € 6,90, en elk daaropvolgend maandelijks pakket kost € 15,90 (+ verzendkosten € 2,90). Je kunt ook alvast voor de zekerheid klikken op “Mijn Pagina” op de website om te zien wat voor materiaal de volgende zending zal bevatten. Abonnementen kunnen op elk moment worden opgezegd zonder enige verplichting of opzegtermijn. De pakketten zijn alleen verkrijgbaar via Club Creo, maak daarom van de gelegenheid gebruik om je te abonneren. Richt je knutselhoek in en maak van je huis de nieuwe favoriete speelplek van je kinderen! 

Bestel hier het welkomstpakket voor maar 6,90 €.