Colours of Life inspireert en motiveert mensen om zelf hun ontwerpen te kunnen maken. Daarbij geven we graag de workshops in de diverse handwerktechnieken; macramé, haken, breien en nog veel meer.

Colours of Life is kleurrijk en voegt vele mooie combinaties samen in de ontwerpen die we maken voor magazines, bedrijven. We werken graag met gerecycled materiaal en willen laten zien hoe je technieken kunt toepassen. We zijn al een aantal jaren te zien op de vele handwerkbeurzen. Voor het MBO zijn we leerwerkbedrijf. Misschien ken je onze grote kunstwerken die we projectmatig hebben gemaakt met scholen en craftsmensen. Ook voor KreaDoe hebben we de styling diverse malen vervaardigd. Kortom elke dag een feestje om te laten zien wat er mogelijk is met materiaal en het toepassen van technieken.

Als ontwerpster van vele patronen en mijn boeken ben je vaak bezig met vernieuwen. Nog steeds komen er uitbreidingen zowel online met tutorials en webshop als op de beursvloer. In de toekomst gaan we nog verder uitbreiden op het vlak van duurzaamheid. Kom dus gezellig langs voor inspiratie, advies of een leuke workshop tijdens KreaDoe op onze stand in hal 8 B004/002.