Wat super leuk dat ik dit jaar onderdeel mag zijn van KreaDoe! Mijn naam is Pauline Biljard, ook wel bekend als De Ballonnenfee, een kinderentertainer in hart en nieren! Je kent me misschien van het programma Blow Up wat te zien was op vrijdagavond bij RTL4. Blow Up is een wekelijkse afvalrace tussen de beste ballonartiesten van Nederland met vele verschillende thema’s, waar waanzinnige bijzondere grote balloncreaties gemaakt moeten worden en ik ben mega trots dat ik de halve finale bereikt heb!

Als kinderentertainer ben ik met mijn speciale ballonfiguren als Fee te vinden op braderieën, markten, restaurants en bedrijfsfeesten, maar ook op buurt-, familie of kinderfeesten.

Daarnaast heb ik jaarlijks mijn eigen theatershow, een kindervoorstelling met prachtig ballondecor waar de ballonfiguren, die op het podium met hulp van kinderen gemaakt worden, spannende avonturen meemaken. Een leuke interactieve show met liedjes, dansen, een mooi moraal en veel ballonnen natuurlijk!

Nog even iets over mezelf…Ik ben moeder van 2 pubers en een knul van 7 jaar en samen met mijn man Hans zijn we een heel actief gezin. En KreaDoe past perfect bij mij, want ik hou erg van haken, schilderen, knutselen, diamant painting, ongeveer alles wat maar creatief is! Ook lezen, puzzelen, geocachen en motorrijden vind ik erg leuk om te doen.

Wat ga ik op KreaDoe doen?
Op deze gave beurs mag ik een wonderwereld van ballonnen gaan maken, een hele bijzondere fotohoek waar iedereen zich kan wentelen in de ballonnen en ermee op de foto mag gaan. Het gaat echt iets heel speciaals worden, dus ga daar zeker even kijken! Daarnaast zal ik dagelijks geïnterviewd worden in de huiskamer, waar jullie naar hartenlust vragen kunnen stellen en er gelegenheid is om samen op de foto te gaan. Ook ben ik er te vinden met verschillende workshops voor de beginnende ballonartiest, want ballonvouwen kan iedereen en je kan je creativiteit helemaal op los laten! Wie weet raak jij ook besmet met het ballonvirus en doe jij volgend jaar mee aan Blow Up!