Vandaag de dag liggen nieuwe informatie, ideeën en manieren voor creatieve zelfexpressie binnen handbereik. Kansen om te leren of een nieuwe weg in te slaan, geven ons de ruimte om onszelf te ontwikkelen. Expressie is vrijheid! 

We worden ons steeds bewuster onderdeel te zijn van het grote geheel, maar daarmee groeit ook de behoefte je als individu te uiten. Ieder met de hand gemaakt project, of het nu een pannenlap is of een complete garderobe, is een weergave van je eigen persoonlijke kijk op de wereld. En van jezelf!  

Vanaf de keuze van het patroon, het garen en de kleuren, tot de daadwerkelijke uitvoering van het project, iedere stap is een nieuw moment waarop jouw essentie tot uiting komt. Kies je voor een basis patroon, of liever iets met veel textuur of ingewikkelde steken? Ga je voor neutrale, complementaire kleuren, of hebben felle kleuren en een groot contrast je voorkeur? Met het nieuwste Bookazine van Scheepjes, YARN 14 – Expression, kun je alle kanten op. Uit 16 patronen kan iedereen wel een favoriet kiezen en voel je volledig vrij andere kleuren gebruiken dan het patroon voorschrijft! 

Zelfs de keuze welk type garen je gebruikt kan veel zeggen over jouw kijk op en plaats in de wereld. Zo maak je met de allernieuwste Scheepjes garens een milieubewuste keuze, want zowel Scrumptious als Truly Scrumptious zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. En met 80 verschillende kleuren is er alle ruimte om jezelf te uiten met kleur. 

Laat je door niets en niemand beperken en draag je garens met trots!