Maak uw persoonlijke cadeaus met de snijplotter en effectfolies! 

Wat is er leuker dan het geven van een persoonlijk cadeau? Die onderzetters met de mooie foto’s van vroegen, een trui met een pakkende tekst, een glasblok met mooie lampjes erin of misschien wel die leuke huisjes voor op het raam of kaarsenhouder in de december periode! U snijdt de stickers simpel met een snijplotter en brengt ze aan op uw project. 

Op de website van Leokas Creative vindt u een groot aantal snijpatronen om uw projecten mee te maken en ze zijn nog gratis ook!

Naast het verwerken van sticker materiaal, is het ook heel leuk om te werken op textiel. Dit kan kleding zijn, maar ook accessoires kunnen goed versierd worden. U kunt de folies aanbrengen met een strijkbout of hittepers. Voor de hoed is het gebruik van de EasyPress Mini van Cricut erg fijn. Zo kunt u mooi alle rondingen bedrukken, zonder de vorm van de hoed te veranderen. Tip! Plaats een steelpannetje in de ronding van de hoed of petje, zo kunt u tijdens het opzetten van de folie de gewenste druk geven. 

Kent u de leuke 3D effectfolies al? Iets simpeler in uitvoering, maar zeker niet minder leuk! Deze folie kan goed met de hand geknipt worden of met de machine gesneden worden en ‘tovert’ lampjes achter de folie om in sterren aan de voorkant van de folie. Er zijn 3 varianten verkrijgbaar, met ieder een net ander effect. Bekijk onze 3D effect folies online 

Bij Leokas Creative kunt u terecht voor mooie snijfolies, blanco textiel en sublimatie artikelen, maar ook voor diverse machines als snijplotters, sublimatieprinters en hittepersen. 

We adviseren u graag, beantwoorden uw vragen en geven workshops voor snijplotters, online en in ons atelier! 

Laat je inspireren door ons grote aanbod artikelen voor sublimatie en snijplotters!