Scheepjes YARN Bookazine 12 Romance voert je mee terug in de tijd. Een kunstperiode die bekend staat om de rijke kleurpaletten, veel aandacht voor de kleinste details en een ongekende voorliefde voor de natuur en de vrouwelijke vorm. Dit bookazine dat zoveel meer is dan een patronenboek, brengt Scheepjes een ode aan de kunstenaars en muzen van de prerafaëlieten en Arts-en-Crafts beweging uit de 19e de eeuw.

Al vanaf de 1e bladzijde is het liefde op het eerste gezicht. YARN Bookazine 12 Romance bundelt 17 moderne haak- en breipatronen waarin functionaliteit en schoonheid samenkomen in de diverse steekpatronen, garenkeuzes, geborduurde details en rijke kleurkeuzes. De prachtige kanten patronen en traditionele motieven van 11 haak- en 6 breipatronen zijn geïnspireerd op schilderijen, behang en wandkleden die de Victoriaanse stijl belichamen. Het zijn stuk voor stuk zeer gedetailleerde draagbare projecten én woonaccessoires waarin het ambacht en plezier van zelf creëren gevierd wordt.

De Romantiek weerspiegelt in alle facetten van YARN Bookazine 12. Verdeeld over vier hoofdstukken, vernoemd naar de beroemde muzen Lizzie Siddal, Fanny Eaton, Annie Miller en Effie Gray, vind je inspiratie in het oogstrelende lookbook met prachtige patronen voor verschillende maakniveaus en diverse prijsklassen. Nog meer verdieping vind je in de achtergrondartikelen over de kunststromingen en muze Fanny Eaton en in de interviews met creatievelingen, zoals papierkunstenaar Pippa Dyrlaga en kunstenaar en ambachtsman Hugh Dunford Wood.

Laat je inspireren door de 17 prachtige patronen uit YARN Bookazine 12 Romance op onze website en voeg het goedgevulde verzamelitem YARN Bookazine 12 Romance toe aan jouw boekenkast!

https://www.scheepjes.com/nl/yarn-bookazines/yarn-12-romance/