Penselen.nl

Wij van penselen.nl staan volgende maand weer op KreaDoe met dit keer: de lente editie

Wij zullen daar staan met een verkoop stand met prachtige penselen van allerlei merken en alles wat bij de workshops gebruikt word verkopen. Ook zijn er hele goedkope beurs aanbiedingen dus kom vooral langs.

 

De meeste kennen ons inmiddels wel, wij zitten gevestigd in het prachtige Amersfoort, in een kunstgebouw met meedere ateliers en een mooie art supplie winkel: Mono Art Supplies. Wij zitten boven in een prachtige atelier met muren vol penselen kasten met daarin de mooist penselen. Een deel zullen wij daarvan meenemen naar Kreadoe 2023

Wij zullen dit jaar samen met AD Spectra marker en schildercursus.nl staan.

Even over deze bedrijven:
AD Spectra marker: Dit is een Amerikaanse merk dat nu ook de de grote overstap gaat maken naar Europa. De losse kleuren range die zij maken in de witte marker uitvoering, bestaat uit 214 kleuren en zij hebben ongelofelijk veel sets met allerlei thema’s zoals: Architectuur en winter edition. Ook zul je er papier vinden van AD Spectra maar ook Clairefontaine, Canson en Hahmemhule. Kom gezellig langs om alle markers te testen en te zien, ook hier zullen er dikke beurs aanbiedingen komen

Schildercursus.nl is nieuw en op moment van schrijven nog in ontwikkeling. Plan is om heel het jaar vele geplande maar ook workshops op aanvraag te organiseren. Zij trappen hier op kreadoe af. Kom vooral langs al cursist maar ook voor diegene wie workshops willen organiseren, ze zoeken nog meer samenwerkingen. samen met penselen.nl zullen er 7 verschillende workshops georganiseerd worden met thema’s: olieverf, aquarel, gouache, alcohol markers en zelfs marbling.

Wij gaan elke workshop en de winkels uitlichten via foto’s op onze instagram en facebook profiel zodat jij precies weet je kan verwachten hieronder zie je de soorten workshops, door wie het gegeven word en welke merken zich gekoppeld hebben aan de workshop:

Stand 02.D054
Verkoopstands:
Penselen.nl
AD Spectra marker

Workshopruimtes:

Stand: Theater2
4 workshop ruimtes

Ruimte 1: Yassmin van Yassart 3 dagen lang (gouache en aquarel) van Gogh

Ruimte 2: Cees van Cees Sketches 3 dagen lang (urban sketching) AD spectra

Ruimte 3: Andreea van Andrawsart 3 dagen lang (aquarel) Escoda

Ruimte 4:  Karin Joan vrijdag en zaterdag (gouache) en Nanja zondag (aquarel) Princeton

Stand: 02.D028
3 workshop ruimtes 

Ruimte 5: Luna van Luna Nguyenart 3 dagen lang (Dyna-flow textiel verf) Jacquard

Ruimte 6: Project Rembrandt finalist Abdallah 3 dagen (olieverf) Cobra

Ruimte 7: Aimee Schreurs 3 dagen lang Marbling (drijvende verf) Jacquard

EXPOSANT →