Scheepjes

Laat je verleiden door de Official Scheepjes CAL 2020  d’Histoire Naturelle ontworpen door Christina Hadderingh van A Spoonful of Yarn.

Geïnspireerd door het boek ‘Als je het licht niet kunt zien’, dat zich afspeelt in het Natuurhistorisch Museum in Parijs, ontwierp Christina een ware droomdeken voor de Officiële Scheepjes CAL van 2020. De inspiratiebron zie je duidelijk terug in de details. Bijtjes, vlinders en zelfs olifantjes zitten verstopt in het ontwerp. De kleurpaletten zijn gebaseerd op vier afdelingen in het museum; Conchologie ofwel schelpenkunde, Herbarium met subtiele kleuren van gedroogde bloemen, Entomology met aandacht voor dieren en insecten en Mineralogy met de fascinerende kleuren van gesteenten en mineralen.

De CAL gaat gepaard met een Read-a-Long voor wie haken en lezen graag combineert. De read-a-long is een aanvulling, zonder het lezen van het boek is de CAL net zo prachtig. Het haakproject is reeds gestart maar door het toegankelijke tempo en de eeuwige beschikbaarheid van het gratis patroon kan je op elk gewenst moment beginnen. Deze Scheepjes CAL is ook dit jaar weer geschikt voor ‘avontuurlijke beginners’, dankzij de duidelijke videoinstructies van Scheepjes Blogger Esther van It’s all in a Nutshell en de ondersteuning van de Scheepjes community die zich verenigd ziet in de Scheepjes Facebook Groepen onder deskundige leiding van de getalenteerde moderators en admins.

Ontmoet CAL ontwerpster Christina tijdens KreaDoe Online
Tijdens een live interview vertelt Christina je alles over het prachtige ontwerp, haar inspiratie en wat het merk Scheepjes voor haar betekent. Bovendien kan je haar ook vragen stellen in de chat! Beleef het mee op Zaterdag 31 oktober van 13:15 tot 13:45 uur.

EXPOSANT →