SkillsTown Connect komt voor het eerst naar KreaDoe!

Kom gezellig langs in ons theater en ontdek alle mogelijkheden over het volgen van een gratis opleiding naar keuze. Die kans laat je toch niet voorbij glippen?

Volg nu kosteloos een opleiding om jezelf verder te ontwikkelen en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten! Met de STAP-subsidie van €1.000,- kun je nu gratis een STAP-opleiding volgen bij SkillsTown Connect. Of je nu je CV wilt verbeteren of droomt van een carriereswitch, dit is jouw kans!

Waar staat STAP dan precies voor?
STAP staat voor ‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. Met deze subsidie wil de overheid scholing toegankelijker maken en iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en aantrekkelijk te blijven voor de arbeidsmarkt. SkillsTown Connect vertelt op KreaDoe alles over deze subsidie en welke opleidingen hiervoor in aanmerking komen.

We bieden verschillende opleidingen aan. Enkele voorbeelden van top-opleidingen die je onder andere kunt volgen zijn:

Succesvol ondernemen kun je leren
Wat is ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er een succes van maken? In deze blended opleiding leer je je eigen ondernemerskwaliteiten beter kennen. Waar anderen voorzichtig opereren en bang zijn voor het nemen van beslissingen, grijpen ondernemende personen hun kansen. Je krijgt praktische tips om een idee van concept tot realiteit te brengen en jouw persoonlijke missie te realiseren. Om dit te bereiken zul je veel moeten onderhandelen, dus werken we ook aan je onderhandelingsvaardigheden.

Vrouwelijk leiderschap
Veel topposities worden nog steeds grotendeels door mannen bekleed. Tegelijkertijd is er een grote behoefte aan een nieuwe bestuurscultuur en meer vrouwelijk leiderschap. Hoe kun je als vrouw je ‘feminiene’ leiderschapskwaliteiten meer de ruimte geven om tegenwicht te bieden aan ‘masculiene’ krachten? Je weet wat je wilt zeggen en doen, en toch merk je dat je door mannelijke energie in je omgeving (of in jezelf) onvoldoende in je kracht staat. In deze opleiding ontwikkel je je sterke kanten als vrouwelijk leider. Je krijgt concrete handvatten om jezelf steviger te positioneren en je zichtbaarheid en invloed binnen de organisatie te vergroten.

Spreken voor groepen
Wil je geen stress meer ervaren als je een presentatie moet geven of een praatje moet houden voor een groep? Wil je leren hoe je een levendig verhaal vertelt dat mensen nooit meer vergeten? In deze blended opleiding ontdek je hoe je de beste spreker in jezelf naar boven haalt. Voortaan presenteer je authentiek, vol zelfvertrouwen, inspirerend en met impact!

Snellezen en productief werken
Maar liefst 70 procent van ons huidige werk bestaat uit het creëren, verspreiden of toepassen van kennis. Om duurzaam inzetbaar en relevant voor de arbeidsmarkt te blijven, moet je in staat zijn om snel informatie te doorgronden en verwerken. Tijdens deze opleiding leer je grip te krijgen op de toenemende stroom van informatie en de effectieve verwerking hiervan d.m.v. de beste technieken uit snellezen, productief werken, geheugentraining en performancegericht werken.

iMBE-start management & leiderschap 
Deze online individual MBE (iMBE-start), de gerenommeerde opleiding voor managers en leidinggevenden, combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken.Je gaat eerst aan de slag met een zelfscan, waarin je erachter komt wat je voorkeursstijl op het gebied van leiderschap is. Na het volgen van een e-learning over Management basics, verdiep je je in persoonlijkheidskenmerken en competenties van leiders.

Op welke dagen kun je SkillsTown Connect op Kreadoe vinden?
Goed nieuws, namelijk elke dag! SkillsTown Connect is vanaf woensdag tot en met zondag aanwezig op Kreadoe. Elke dag wordt er informatie gegeven over de verschillende opleidingen die je op dit moment kosteloos met de STAP-subsidie kunt volgen.

Over SkillsTown Connect:

SkillsTown is in 2021 door MTsprout uitgeroepen als beste online opleider van Nederland. SkillsTown heeft het CEDEO-keurmerk en is door het NRTO geaccrediteerd.

Zet jij de volgende stap? Hopelijk mogen we je snel bij ons theater verwelkomen!

EXPOSANT →