Studio Koekoek

Kom langs bij Studio Koekoek tijdens KreaDoe Online voor een dosis modern handwerken. Tijdens KreaDoe Online kun je bij ons een workshop volgen om de basis van punchnaald borduren te leren. Het speciale materialenpakket is vanaf eind september verkrijgbaar op onze website (klik t.z.t. op onze workshop in het programma en ga naar de materialen die je nodig hebt voor de workshop).

Ook geven we je tijdens KreaDoe Online een kijkje in onze studio in Amsterdam en kun je live met ons praten.

Over Studio Koekoek
Handwerken is dé manier om je dagelijkse stress te vergeten. En wij helpen je graag met de mooiste pakketten en materialen. Van punchnaald borduren tot Sashiko, weven, knopen en kruissteek. We hebben startpakketten voor beginners met alles wat je nodig hebt. Zo kan je direct van start. En voor de ervaren handwerkers bieden we losse materialen. Zo komen je eigen ontwerpen tot leven.

We houden van onze planeet en van de mensen die erop leven. Daarom kopen we zo lokaal mogelijk in en kiezen we voor kwaliteit. Waar mogelijk ecologisch gecertificeerde materialen.

We maken onze borduurpakketten in onze studio in Amsterdam. We ontwerpen de designs, knippen de stof, het garen en voegen de juiste naald toe. We hebben een team fantastische testers die onze patronen uitproberen. Onze droom is om te groeien zodat we onze impact kunnen vergroten. En elke kleine aankoop helpt ons een stapje.

We hebben zin om samen met jou – zij het op afstand – een feestje te maken. 

P.s. Leuk dat je dit helemaal leest! Tijdens KreaDoe Online vind je – als goede lezer – een exclusieve kortingscode voor onze webshop.

EXPOSANT →