Telefoon- of schoudertasje van dik leer, koeienhuid & hout – De Blije Naald

Maak een uniek tasje van dik leer en koeienhuid met houten zijkanten in een handomdraai! Je hebt keuze uit 2 modellen die we op dezelfde wijze maken: telefoontasje en schoudertasje. Je kunt kiezen voor dik glad leer met een koeienhuidflap of dik suède met een python print zonder koeienhuidflap. Het python leer is al mooi genoeg van zichzelf en heeft niets meer nodig. In beide opties keus uit 10 kleuren leer. Het telefoontasje wordt voorzien van een leren insteekhoesje voor je pasjes en het schoudertasje krijgt een ritsportemonneetje binnenin gemaakt van pigskin.

Je hebt thuis zelf nodig een tagger voor nietjes, een schaar en een hamer. De overige materialen worden in het DIY pakket meegeleverd. Op onze website vind je diverse combinaties die wij hebben samengesteld van leer met koeienhuid. Heb je wensen van huidje zus en kleur leer zo, stuur ons een mailtje en wij stellen het voor jou samen.

Je kunt kiezen uit brons- en zilverkleurige ijzerwaren en aangeven of je een afwijkende hengselkleur of lengte wenst. Het stikwerk verzorgen wij van te voren voor jou, de handelingen die je thuis gaat uitvoeren zijn: schuren en schilderen van de houtjes, lusjes bevestigen op het hout, slotje bevestigen in het leer, verlijmen van het leer met het houten en tenslotte de siernagels in het hout timmeren. Hoe je deze handelingen moet uitvoeren, laten wij jou zien in een video. Zelfs als je 2 linkerhanden hebt, kun je stap-voor-stap met ons meedoen!

Formaat telefoontasje: 9×3,5×17,5 cm (binnenmaat)
Formaat schoudertasje: 18,4×5,5×16,5 cm (binnenmaat)

Wil jij meedoen met deze workshop? Koop hier het workshop pakket!

Inhoud workshoppakket:

  • basislap leer voorzien van een insteekhoesje of een ritsportemonneetje en ev. koeienhuid
  • 2 houtjes op maat van multiplex berken 12 mm
  • verstelbaar leren tassenhengsels van 15 mm breed en 2 leren lusjes
  • ijzerwaren en een stukje zwart nylontape
  • schuurpapiertje, klusdoekje en een velletje bakpapier
  • een potje notenbeits, een potje neopreen lijm en een kwastje
EXPOSANT →