Tombow

Tombow organiseert tijdens KreaDoe Online maar liefst drie leuke, creatieve workshops.

Tijdens KreaDoe Online kun je met Tombow de fijne kneepjes van Galaxy Drawing, Blended Lettering of huisjes tekenen leren. Karin Joan en Nienke Vletter nemen je in hun online workshops stap voor stap mee en laten je zien dat iedereen kan tekenen en letteren. Dus Leuk als je mee doet en jouw resultaten deelt met #TombowTalent!

Galaxy Drawing – Karin Joan
Wat heb je nodig?

De dromerige trendy Galaxies die je nu veel ziet maak jij straks zelf! Karin Joan neemt je stap voor stap mee in deze techniek. Welke kleuren gebruik je? Hoe krijg je mooie sterren? En hoe maak je van het geheel een kunstwerk om trots op te zijn? Je leert het allemaal in deze workshop Galaxy Drawing! Met de tips en trucs van Karin voel je je zelfs met weinig ervaring een echte creatieve STER! Bekijk hier de video.

Blended Lettering – Karin Joan
Wat heb je nodig?

In deze workshop leert Karin Joan jou een mooi resultaat te krijgen met letters die in elkaar overlopen. Welke kleuren werken wel en niet en hoe krijg je dat vloeiende kleurverloop nou goed? En wat nou als je niet (zo goed) kunt brushletteren?  Ook daar heeft Karin Joan oplossingen voor! Bekijk hier de video.

Kleurrijke huisjes tekenen – Nienke Vleter
Wat heb je nodig?

Nienke Vletter is illustrator uit Utrecht. De stad en mensen zijn haar grootste inspiratiebron. Tijdens haar workshop gaat Nienke je leren om mooie huisjes te tekenen met alcoholmarkers. Met veel enthousiasme en energie deelt ze haar kennis, zodat je zelf ook direct aan de slag wilt! Bekijk hier de video.

Wij hebben er heel veel zin in om samen met jou van KreaDoe 2020 online een creatief feestje te maken. Feest jij mee? Bekijk hier de video van alle workshops in één.

TIP:  Wil je de Tombowpakketten voor de online workshops voordelig aanschaffen, surft dan snel naar de website van Handlettering Doen We Zo!

EXPOSANT →