NATUUR MANDALA

NATUUR MANDALA

Tijdens KreaDoe zal het vast heerlijk zijn om je even terug te trekken en op te laden. En waar kan dan anders zo goed als temidden van de natuur.

En wel met een NATUUR MANDALA

Mandala’s zijn eeuwen oud en betekent letterlijk ‘magische cirkel’. Het is een oersymbool zonder begin en eind. Veelal dienende voor rituelen, inspiratie en innerlijke verrijking.

We nodigen je uit om met takjes, bloemetjes, blaadjes, besjes, steentjes en schelpjes de Natuur Mandala te laten groeien tijdens de KreaDoe dagen. Met de mogelijkheid om in stilte je eigen intentie mee te geven. Ontdek en ervaar de verbindende kracht door er gewoon al te zijn.

Wil je van je van thuis iets symbolisch aan de ‘magische cirkel’ meegeven kan dat ook. Neem dat zeker mee. Ieder takje, bloemetje, blaadje, besje, steentje of schelpje zal ertoe doen. Er zullen vast kleuren en patronen ontstaan. Hoe bijzonder zal dat zijn!

Het gaat vooral over voelen en verwonderen van alles wat de natuur ons allen zo geeft. En dat is zoveel… De Natuur Mandela is te vinden in stand 03-D055 (tegenover Atelier Het Kleine Huis op het KreaCycle Plein).

 

Dagen:   Vrijdag 14 april  |  Zaterdag 15 april  |  Zondag 16 april  |

Workshop informatie

Tijdstip: Doorlopend
Kosten: Gratis
Duur: Doorlopend
Exposant: Atelier het Kleine Huis
Standnummer: 03.D055
Rubriek: Bloemschikken & groendecoratie

Locatie: Workshop naast stand, kraam of paviljoen

Website: https://atelierhetkleinehuis.nl/


EXPOSANT →