Workshop Gouache Karin Joan

Workshop Gouache Karin Joan

KreaDoe Workshop Gouache Karin Joan

Doe gezellig mee met een les op vrijdag 14 april of zaterdag 15 april. Je kunt kiezen voor een workshop Botanisch schilderen of een workshop Speelse Vaas- Boeketten.

Workshop Speelse Vaas-Boeketten Wist je dat iedere penseelstreek weer een ander soort bloemblaadje kan geven? Je bepaalt de vorm van het blaadje door te variëren in druk en duur van de streek. Maar ook het penseel zelf heeft grote invloed op de vorm van het blad dat je wilt schilderen. En een heleboel blaadjes op de juiste plek, maakt al snel een mooi speels boeket.

Samen met Karin Joan leer je in deze workshop hoe je de diverse penselen gebruikt om zo’n mooi kunstwerkje vlot te creëren. Als je eenmaal begint, kun je bijna niet stoppen, zo leuk en ontspannen is het schilderen van Speelse Vaas-Boeketten Workshop Botanisch schilderen.

Een van de kenmerkende eigenschappen van gouache is, dat het zo mooi dekkend werkt op donkere ondergronden. De combinatie van kleur op zwart geeft deze kunstwerken hun dramatisch voorkomen. In deze workshop neemt Karin Joan jou stap voor stap mee in de technieken om een bloem als deze te schilderen in botanische stijl. Al doende ontdek je hoe je diverse penselen kunt inzetten.

Aanmelden voor deze workshop kan via: Aanmelden workshop gouache Karin Joan

Dagen:   Vrijdag 14 april  |  Zaterdag 15 april  |

Workshop informatie

Tijdstip: 09:45, 11:15, 12:45, 14:30 en 16:00.
Kosten: €20
Duur: 1 uur
Exposant: Schildercursus.nl
Leider workshop: Karin Joan
Standnummer: Schildercursus.nl Theater
Rubriek: Tekenen & schilderen

Locatie: Schildercursus.nl Theater

Website: https://www.penselen.nl/product/kreadoe-workshop-gouache-karin-joan/


EXPOSANT →