Workshops

Alle informatie over de online workshops van KreaDoe Online vind je hier:

Zijn de workshops tijdens KreaDoe Online betaald?
Alle workshops zijn gratis te bekijken tijdens het evenement. Je hebt dus alleen een ticket nodig om KreaDoe Online te bezoeken.

Krijg je materiaal voor de workshop erbij?
Het materiaal voor de workshop dient los gekocht te worden. Een aantal workshops bieden totale pakketten aan via hun website en andere workshops hebben een boodschappenlijstje waarop staat wat er aangeschaft dient te worden. Dit is per workshop te vinden in het online programma van KreaDoe Online. Als je op de workshop klikt vind je het boodschappenlijstje óf de link naar de webshop van het bedrijf.

Hoe weet ik welk materiaal ik nodig heb voor de workshops?
In het programma van KreaDoe Online kun je per workshop zien wat je nodig hebt om de workshop te volgen. Bij sommige workshops kun je het totaalpakket bestellen via de website van het desbetreffende bedrijf en bij de andere workshops staat er een boodschappenlijstje bij.  

Let op: bestel je pakketten op tijd. KreaDoe is niet verantwoordelijk voor de verzending van de pakketten.

Moet je je inschrijven voor een workshop?
Nee, dat hoeft niet. De workshops zijn voor iedereen. Er is geen limiet op het aantal plekken voor een workshop dus het is niet nodig om je van te voren in te schrijven.

Kan je de workshop later terugkijken?
De workshops zijn na het evenement terug te kijken. Hier krijg je als bezoeker meer informatie over na het evenement. Het terugkijken van de workshops is alleen mogelijk als je een ticket hebt voor KreaDoe Online.

Kan ik de workshop op pauze zetten?
De workshop is live, het is dus niet mogelijk om deze op pauze te zetten. Het is wel mogelijk om deze later terug te krijgen. Indien je een ticket voor het evenement hebt word je hier na het evenement over geïnformeerd.

Hoe kan ik de workshop bekijken tijdens het evenement
In het digitale platform (de link hiervan ontvang je als je een ticket koopt) zie je het programma in een overzicht. Op het tijdstip dat de workshop begint kun je deze aanklikken en volgen. Je ziet dan de spreker die de workshop geeft. Middels de chat kun je vragen stellen tijdens de workshop. De spreker ziet jou als bezoeker niet.

Welke workshops zijn er allemaal?
In het programma van KreaDoe Online zie je alle workshops die worden gegeven. Als je op de workshop klikt zie je wat je allemaal nodig hebt om de workshop te volgen.

Zijn er ook mogelijkheden om te shoppen tijdens het evenement?
Tijdens KreaDoe Online is het mogelijk om volop te shoppen bij de digitale stands. Je hebt de mogelijkheid op het platform om op een exposant te ‘klikken’. Je komt dan bij de digitale stand uit waar je kunt shoppen en al jouw vragen kunt stellen aan de exposant. Op de pagina digitale stands vind je alle bedrijven die aanwezig zijn. Je kunt hier ook zoeken op bedrijfsnaam/segment.

Het programma vind je hier en wordt dagelijks aangevuld. Klik hier om je ticket te kopen.

EXPOSANT →