Yassart

Yassart

Over Yassmin van Yassart

Yassmin van Yassart is illustrator en content creator, of zoals zij het zegt: β€˜de beste baan in de wereld.’ Ze is gek op alles rondom creativiteit en is altijd op zoek naar nieuwe creatieve trends, creatieve producten en uitdagingen, wat ze dan ook graag deelt op haar diverse social media kanalen.

Naast de passie om lekker creatief bezig te zijn, heeft Yassmin ook een passie om deze creativiteit te delen met anderen en is haar motto ook: β€˜Creativiteit is er voor iedereen.’ Zo geeft ze regelmatig workshops en cursussen, zowel online als op locatie.

Ook brengt ze iedere week een video uit op haar YouTube kanaal. Over het algemeen zit de focus vooral op tekenen en schilderen, maar er worden ook de uitstapjes gemaakt naar uitstapjes, reviews, studiovlogs en nog veel meer. Een echte creatieve duizendpoot dus.
Nieuwsgierig? Kijk hier haar vlog van het Kreadoe Lentefestival

Daarnaast is ze op Instagram erg actief met het maken van o.a. stories, posts en reels, waarbij ze haar volgers een kijkje achter de schermen laat zien. Zowel van het zijn van een creatieve ondernemer, het zijn van vrouw en het zijn van mens. β€˜Ik doe altijd mijn best om zo oprecht mogelijk over te komen, en dan horen ook de minder leuke dingen daarbij, want dat zijn juist de dierbare momenten waar we van leren.’

Op KreaDoe is Yassmin te spotten op de volgende momenten:

Vrijdag

14.30 – 14.45 uur Interview Huiskamerpodium met daarop aansluitend een Meet & Greet

Zaterdag

10.00 – 11.00 uur Workshop β€˜Werken met Waterverf’

11.30 – 12.30 uur Workshop β€˜Werken met Waterverf’

14.30 – 14.45 uur Interview Huiskamerpodium met daarop aansluitend een Meet & Greet

Bekijk hier haar website of schrijf je in voor haar maandelijkse nieuwsbrief.

workshop-werken-met-waterverf-yassart

EXPOSANT β†’