Route en bereikbaarheid

KreaDoe vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Lees hieronder wat voor jou de beste manier is om naar Jaarbeurs te komen.

Datum & Tijden

woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november : 09:30 – 17:00

(bufferzone open vanaf 09:00 uur)

Locatie

Koninklijke Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Bestel je ticket

Bestel nu jouw tickets en profiteer je van de early bird korting van €4,50 per ticket (t.o.v. een (weekend)ticket aan de kassa)!

Bestel je ticket »

Plattegrond, route & handige info: download de app

Download de Jaarbeurs app op je smartphone en vind hier handige informatie voor jouw bezoek aan KreaDoe! Vind routes op de plattegrond, doe mee aan leuke winacties en meer handige informatie.

Wil je echt liever een papieren plattegrond? Dat is mogelijk. De plattegrond wordt gedrukt op duurzaam papier. We vragen hiervoor een bijdrage van €2,50

Download hier de app

Met het OV

De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. KreaDoe ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein KreaDoe te bezoeken.

Met de auto naar de Jaarbeurs

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Let op: Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar.

Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een parkeerplaats. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit. Let op: enkele parkeerplekken zijn reserveerbaar. Een uitverkocht parkeerticket op de website betekent niet dat alle plekken bezet zijn.

>> Meer informatie

Met de bus of touringcar

Wil jij ook heerlijk ontspannen, op een veilige én comfortabele manier naar KreaDoe gereden worden? En vervolgens ook weer thuisgebracht worden? Ook dit jaar zijn er weer busmaatschappijen die een dagtocht organiseren naar KreaDoe. Klik op de link en bekijk de regio’s en opstapplaatsen.

Georganiseerde busreis

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.

Bekijk alle vragen hier.

KreaDoe is van 30 oktober t/m 3 november 2024

De openingstijden zijn van 09:30 – 17:00 uur. De bufferzone gaat open om 09:00 uur, hier kun je alvast een kopje koffie drinken voor jouw creatieve dag van start gaat!

Het is niet mogelijk om contant te betalen bij KreaDoe. Je kunt alleen met pin betalen. Dit geldt ook voor de garderobe (€2,50). Het is wel mogelijk om bij sommige stands contant te betalen.

Heb je een ticket voor vrijdag gekocht? Dan kun je dit ticket niet omruilen naar zaterdag of zondag.

Heb je een zaterdag of zondag ticket gekocht? Dan heb je vrije keuze of je op zaterdag of zondag komt (let op: niet op vrijdag).

Heb je een early bird ticket gekocht? Dan kun je kiezen op welke dag je komt, vrijdag, zaterdag of zondag.

Restitutie is niet mogelijk.

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, winacties en nog véél meer!

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van de volgende beurs/beurzen.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.