Workshops

Activiteiten en Workshops

Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe: hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. Op KreaDoe kun je ook gelijk aan de slag met jouw favoriete, of misschien wel nieuwe hobby! Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle workshops. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Voor sommige workshops is inschrijven nodig. Lees goed de omschrijving per workshop. Staat er niks vermeld over inschrijven? Dan is inschrijven niet mogelijk.

Haken met
Karin Bloemen theater

Geniet van de haak- en zangkunsten van Karin Bloemen. Een korte voorstelling waarin Karin Bloemen doet waar ze goed in is. Na afloop kun je met Karin op de foto en een gesigneerd haakboek kopen.

► Reserveer plek

Meet & Greet
influencers

Meet & Greet met de creatiefste influencers! Van CreaChick tot Paperfuel, van Yassart tot DenDennis…je ontmoet ze bij KreaDoe! Breng een bezoek aan de influencer zone en ga op de foto met jouw favoriete influencer!

Een gezellig
plein

We brengen je graag in contact met andere creatievelingen. Je vindt hier verschillende enthousiastelingen die ieder hun eigen hobby hebben meegenomen. Je kunt hier allerlei vragen stellen, tips uitwisselen en natuurlijk nieuwe hobby’s ontdekken.

EXPOSANT →