Robèrt

Over Robèrt

Robèrt van Beckhoven is de enige in Nederland met de titels Meester Patissier, Meester Boulanger én SVH Meesterijsbereider. Met enorme passie oefent hij zijn vak uit, in zijn bakkerij in het Brabantse Oisterwijk en daarbuiten. Als jurylid van Heel Holland Bakt en CupCakeCup, culinair specialist bij Tijd voor MAX en presentator van zijn eigen documentaireserie BROOD (2017) heeft Robèrt zich gevestigd als inspirator en ambassadeur voor bakkers, thuisbakkers en liefhebbers van het goede leven.

Zijn kennis delen en mensen inspireren is wat Robèrt het liefst doet. In zijn bakkerij in Oisterwijk toont hij de veelzijdigheid van het bakkersambacht. Letterlijk, want door een 40 meter lange glazen gang is te zien hoe hij en zijn team alle producten op ambachtelijke wijze maken: van boulangerie en patisserie tot chocolaterie en confiserie. Met bakcursussen in zijn B’academie deelt Robèrt zijn kennis en kunde ook met een groeiende community van thuisbakkers.

Huiskamer

Robèrt zal elke ochtend van 11.00 tot 12.00 uur in de Huiskamer de speciale soezen bakken. Hij laat zien hoe je soezendeeg maakt én hoe jij dat zelf thuis ook kunt doen. En het leukste? Jij kunt gewoon eentje komen proeven!