Aftellen tot onze 35e verjaardag!

Yay, jij hebt je ticket gekocht voor het grootste DIY-event van de Benelux! Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: het is de 35e verjaardag van KreaDoe! Nu kan het aftellen gaan beginnen…

Van 30 oktober t/m 3 november 2024 toveren we de Jaarbeurs hallen om tot één groot DIY-paradijs om deze speciale verjaardag te vieren!

Wij helpen jou om de tijd tot KreaDoe door te komen en jezelf goed voor te bereiden op deze feestelijke editie van KreaDoe. Om te beginnen kan je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws en de speciale jubileumupdates!

Tel de dagen af tot onze verjaardag met deze aftelkalender

Klik hier voor jouw eigen aftelkalender! Print hem uit om de dagen af te strepen.

1. Hoe bereid je jouw bezoek voor?

Bereid je bezoek aan KreaDoe goed voor. Hieronder een aantal tips!

  1. Bekijk vooraf de deelnemerslijst. Hierdoor kan de voorpret beginnen en kan jij vast bedenken welke stand je absoluut niet wil missen!
  2. Schrijf je in voor een workshop. De workshoppagina is vanaf half augustus gereed.
  3. Regel je vervoer. Koninklijke Jaarbeurs ligt op 5 minuten lopen van Utrecht Centraal, het openbaar vervoer is dus een aanrader!
  4. Download alvast de Jaarbeurs Live App. Op deze app kan je gemakkelijk alle praktische informatie én de plattegrond vinden.

2. Maak een feestmuts voor KreaDoe's 35e verjaardag

De KreaDoe van dit jaar is extra bijzonder, want we vieren onze 35e verjaardag! Wat is een verjaardag zonder feestmutsen? Daarom willen we jou uitdagen om een creatieve feestmuts te maken. Het is een leuk en eenvoudig project dat je helemaal naar eigen smaak kunt vormgeven. Wij zijn benieuwd hoe creatief jouw feestmuts wordt. Extra leuk als jij deze opzet tijdens jouw bezoek aan KreaDoe, zo wordt het één groot feest. In de weken voor KreaDoe zullen wij blogs en voorbeelden van leuke feestmutsen delen.

3. Zoek jouw hobbymaterialen uit

Dit jaar hebben we voor de tweede keer een KreaDoe Vintage winkel op KreaDoe! Je kan hier jouw items omruilen voor iets nieuws. Heb jij hobby-producten die je niet meer gebruikt? Denk aan een lap stof, een set kralen, verf of wol die je niet meer nodig hebt. Ruil deze in de Vintage winkel, zo heb jij een nieuw item en maak je iemand anders weer blij met jouw items! Kijk in de maanden voor KreaDoe op onze activiteitenpagina voor meer informatie over KreaDoe Vintage.

4. Kraak je Krea-hersenen

Download hieronder de KreaZoeker! Een Kreazoeker helemaal in KreaDoe style. Lukt het jou om alle woorden te vinden?

5. Duik in de oude doos

Ben jij eerder naar KreaDoe geweest? Wij zijn op zoek naar leuke verhalen en foto’s van KreaDoe edities tussen 1989 en 2018. Heb jij een leuke foto of een gezellig verhaal dat je met ons wilt delen én wij mogen delen? Stuur het naar kreadoe@jaarbeurs.nl en maak ons er ontzettend blij mee!

6. Bekijk de aftermovie

Krijg jij ook kriebels als je deze geweldige aftermovie van vorig jaar ziet? Hier ben jij bij dit jaar!

7. Geniet van de sfeerimpressie