KreaDoe wordt verplaatst

We vinden het ontzettend jammer: KreaDoe wordt dit jaar vanwege het coronavirus verplaatst naar 27 t/m 31 oktober 2021. We hebben alle scenario’s onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat we niet de kwalitatief gewenste beurservaring kunnen bieden die zowel bezoekers als exposanten verdienen. Juist nu creatieve hobby’s door de coronacrisis aan populariteit toenemen, is het extra spijtig dat er dit jaar geen fysieke editie van KreaDoe zal zijn. Exposanten ontvangen een e-mail met meer informatie hierover. Lees hier het persbericht.

Online mogelijkheden
Uiteraard blijven we vraag en aanbod op het gebied van creatieve hobby’s bij elkaar brengen en met elkaar verbinden. Daarom worden op dit moment de online activiteiten uitgebreid om onze community in deze crisistijd, onder de vlag van KreaDoe Spotlights, te blijven inspireren.

#1

Het grootste creatieve DIY-evenement van de Benelux

49000+

bezoekers tijdens Kreadoe 2019

92%

heeft een aankoop gedaan tijdens de beurs

90

bezoekers besteden gemiddeld € 90 aan hobbymaterialen

Sta direct in contact met jouw creatieve doelgroep

KreaDoe is hét grootste creatieve DIY-event van de Benelux waar je als exposant bij wilt zijn. Hier komen elk jaar ruim 49.000 hobbyisten bij elkaar. Op KreaDoe geef je je producten een flinke verkoopboost! Toon jouw collectie, geef een workshop, breng bezoekers op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en zorg voor inspiratie. Van haken, breien, sieraden maken, home-deco, lettering, taarten & cupcakes bakken tot tekenen en schilderen en nog véél meer! Creatievelingen kunnen hun hart ophalen van 27 oktober t/m 31 oktober 2021. Wij willen er weer een te gekke editie van maken. Dat kan natuurlijk niet zonder jou!

Reserveer je plek voor 2021. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Een plek die bij jou past

KreaDoe is een populair DIY-event voor aanbieders in de creatieve sector.
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor deelname. Heb je zelf een stand? Of kunnen wij je helpen met ons aanbod van kramen en paviljoenen? Geef je graag workshops of ben je op zoek naar een all-in pakket en aanvullende promotiemogelijkheden?

Klik hier voor de deelnamemogelijkheden.

Deelnemers kiezen voor KreaDoe omdat:

  • KreaDoe het grootste creatieve DIY-event van de Benelux is
  • Deelnemers staan direct in contact met hun doelgroep
  • Bezoekers besteden bijna € 90 aan hobbymaterialen,
    dat is 50% van hun jaarlijkse aankoopbedrag!
  • Alle hobby’s zijn letterlijk onder één dak te vinden

Een kraam of locatie?

Wij kijken graag samen naar de perfecte plek.
Bel 030 295 29 99 of e-mail ons!

EXPOSANT →