KreaDoe 2022: 26 t/m 30 oktober

Haak jij dit jaar aan bij het grootste DIY-evenement van de Benelux? KreaDoe vindt plaats van 26 t/m 30 oktober in de Jaarbeurs, Utrecht. Dit jaarlijkse evenement is dit jaar groter dan ooit; met 3 bomvolle hallen, 46.000 bezoekers, een KreaDoe Huiskamer vol entertainment en éxtra veel creatieve inspiratie. Ben jij onderdeel van het creatieve feestje van het jaar? Bekijk de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

#1

Het grootste creatieve DIY-evenement van de Benelux

46000+

bezoekers tijdens Kreadoe

92%

heeft een aankoop gedaan tijdens de beurs

90

bezoekers besteden op KreaDoe gemiddeld € 90 aan hobbymaterialen

Sta direct in contact met jouw creatieve doelgroep

KreaDoe is hét grootste creatieve DIY-event waar je als exposant bij wilt zijn. Hier komen elk jaar ruim duizenden hobbyisten bij elkaar. Op KreaDoe geef je je producten een flinke verkoopboost! Toon jouw collectie, geef een workshop, breng bezoekers op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en zorg voor inspiratie. Van haken, breien, sieraden maken, home-deco, lettering, taarten & cupcakes bakken tot tekenen en schilderen en nog véél meer!

KreaDoe Lentefestival 2023: 14 t/m 16 april

Dit jaar vond de eerste editie van het KreaDoe Lentefestival plaats. Een extra editie van KreaDoe geheel in lentesferen. Tijdens dit hippe DIY-festival staan de nieuwste hobby’s centraal, is er plek voor upcycling en duurzaamheid, zijn er dagelijks optredens en interviews én zijn er eindeloos veel mogelijkheden om de leukste hobbymaterialen te shoppen.

Het KreaDoe Lentefestival keert terug in 2023 op 14 t/m 16 april in Jaarbeurs, Utrecht. Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Een plek die bij jou past

KreaDoe is een populair DIY-event voor aanbieders in de creatieve sector.
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor deelname. Heb je zelf een stand? Of kunnen wij je helpen met ons aanbod van kramen en paviljoenen? Geef je graag workshops of ben je op zoek naar een all-in pakket en aanvullende promotiemogelijkheden?

Klik hier voor de deelnamemogelijkheden.

Kies voor KreaDoe omdat:

  • KreaDoe het grootste creatieve DIY-event van de Benelux is
  • Je als exposant in direct contact staat met je doelgroep
  • Je als exposant je naamsbekendheid vergroot
  • Je als exposant op KreaDoe je producten direct aan bezoekers kunt verkopen
  • Alle hobby’s letterlijk onder één dak te vinden zijn

Interesse in het KreaDoe?

Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte plek.
Neem contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden vrijblijvend met je door!

Aftermovie KreaDoe 2021

EXPOSANT →