Praktische informatie

Data en tijden

KreaDoe wordt dit najaar verplaatst vanwege het coronavirus naar volgend jaar 27 oktober t/m 31 oktober 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het DIY-event is elke dag open van 09.30 tot 17.30 uur.

Parkeren / openbaar vervoer

Hoe reis jij naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Klik voor meer informatie:

Inschrijven nieuwsbrief

Zo ben je als állereerste op de hoogte van nieuwtjes, win-acties en nog véél meer!
VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is de eerstvolgende KreaDoe?

KreaDoe wordt dit jaar verplaatst vanwege het coronavirus naar volgend jaar. Zet alvast de volgende datum in je agenda: 27 t/m 31 oktober 2021!

Wat zijn de openingstijden?

KreaDoe is élke dag geopend van 09.30 tot 17.30 uur.

Waar kan ik tickets kopen?

Vanaf 3 augustus 2020 kun je jouw ticket voor KreaDoe kopen.

Is KreaDoe toegankelijk voor invaliden?

Iedereen is welkom bij KreaDoe. Daarom streven wij ernaar dat KreaDoe toegankelijk is voor iedereen.

Je kunt terecht met je gehandicaptenparkeerkaart. Je kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bij je terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor je bezoek. Op P3 en P4 zijn een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook mag iedere mindervalide één noodzakelijke begeleider gratis meenemen.

Wat kun je allemaal eten en drinken?

Een heleboel lekkers! We komen snel terug met specifieke informatie.

Zijn huisdieren toegestaan?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan om hulphonden mee te nemen naar KreaDoe.

Kan ik tussentijds mijn spullen ergens kwijt?

Ja, dat kan. Je kunt dit doen bij de garderobe en tassenstalling in hal 7 en bij entree oost/west.

Waar kan ik parkeren?

Er is genoeg plek als je met de auto naar KreaDoe komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein. Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Ik heb betaald, maar ik heb mijn tickets niet ontvangen?

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

EXPOSANT →