Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is de eerstvolgende KreaDoe?

Markeer alvast 27 t/m 31 oktober 2021 in je agenda, want dan vindt de eerstvolgende editie van KreaDoe ‘live’ in Jaarbeurs plaats.

Wat zijn de openingstijden?

KreaDoe is élke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar kan ik tickets kopen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om tickets te kopen voor KreaDoe 2021. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates of meld je aan voor de nieuwsbrief, wij houden je dan automatisch op de hoogte wanneer de ticketverkoop start.

Is KreaDoe toegankelijk voor invaliden?

Iedereen is welkom bij KreaDoe en wij streven ernaar dat KreaDoe toegankelijk is voor iedereen!

Invalidenparkeerplaatsen
Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Momenteel is Entree West bij Jaarbeurs gesloten. Daarom is P3 op dit moment de beste keuze voor een invalidenparkeerplaats. Deze bevindt zich het dichtst bij de hoofdingang.

Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart in de auto aanwezig is. Bij het uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom voor je geopend.

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen.

Invalidentoiletten Jaarbeurs
In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie.
Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt.

Zijn huisdieren toegestaan?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar KreaDoe.

Kan ik tussentijds mijn spullen ergens kwijt?

Ja, dat kan. Je kunt dit doen bij de garderobe en tassenstalling in hal 7 en bij entree oost/west.

Waar kan ik parkeren?

Er is genoeg plek als je met de auto naar KreaDoe komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Ik heb betaald, maar nog geen tickets ontvangen?

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Kan ik een rolstoel reserveren?

Op ons complex zijn een aantal rolstoelen beschikbaar. Voor het gebruik van een rolstoel kun je je melden in het hallencomplex bij de EHBO-ruimte bij Entree Oost. Het is helaas niet mogelijk om rolstoelen vooraf te reserveren.

Kan ik een locker huren?

Ja, je kunt een locker huren. Zowel bij Entree Oost als West, kan tegen betaling (€ 2,50 per dag) een locker worden gehuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en nog véél meer!
    EXPOSANT →