Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is KreaDoe?

KreaDoe vindt plaats van 26 t/m 30 oktober 2022 in de Jaarbeurs, Utrecht. 

KreaDoe is een twee-jaarlijkse beurs met een najaarseditie en een voorjaarseditie. Volgend jaar organiseren we weer de voorjaarseditie, het KreaDoe Lentefestival, van 14 t/m 16 april 2022 in de Jaarbeurs, Utrecht

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden voor KreaDoe zijn: 

Woensdag 26 oktober: 09:30 – 17:00 uur
Donderdag 27 oktober: 09:30 – 17:00 uur
Vrijdag 28 oktober: 09:30 – 17:00 uur
Zaterdag 29 oktober: 09:30 – 17:00 uur
Zondag 30 oktober: 09:30 – 17:00 uur 

Je bent al vanaf 09:00 uur welkom bij Jaarbeurs, onze bufferzone is namelijk vanaf 09:00 uur geopend. Dagelijks hebben we een feestelijke opening om 09:30 uur, mis het niet! 

Waar kan ik tickets kopen?

Je kunt via onze website een ticket in de online voorverkoop bestellen: kreadoe.nl/tickets. Je koopt dan een ticket met €2,50 korting ten opzichte van de reguliere kassaverkoop. 

We verkopen tijdens de beurs ook tickets aan de deur bij de kassa van Jaarbeurs. Let op: je kunt alleen met pin betalen bij onze kassa.

Hoeveel kost een ticket?

We hanteren voor KreaDoe dagtickets met de volgende ticketprijzen: 

 • Dagticket woensdag 27 oktober: €12,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €14,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €15,- aan de kassa 
 • Dagticket donderdag 28 oktober: €12,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €14,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €15,- aan de kassa 
 • Dagticket vrijdag 29 oktober: €12,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €14,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €15,- aan de kassa 
 • Dagticket zaterdag 30 oktober: €13,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €15,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €16,- aan de kassa 
 • Dagticket zondag 31 oktober: €13,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €15,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €16,- aan de kassa 

Wil je meerdere dagen de beurs bezoeken, dan verkopen we ook een passe-partout. Met dit ticket heb je alle dagen toegang. We hanteren voor een passe-partout de volgende ticketprijzen: 

 • Passe-partout: €18,50 in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €20,50 in de online verkoop vanaf 27 oktober | €21,- aan de kassa 

Voor kinderen en tieners met de leeftijd 8 t/m 16 jaar verkopen we een Kids & Tiener dagticket, deze is één dag geldig en op een dag naar keuze. We hanteren voor een Kids & Tienerticket de volgende ticketprijzen: 

 • Kids & Tienerticket: €9,- in de online voorverkoop (loopt t/m 26 oktober) | €11,- in de online verkoop vanaf 27 oktober)| €11,50 aan de kassa 

Kan ik ook tickets aan de deur kopen?

Ja, je kunt je ticket bij de kassa van Jaarbeurs kopen. Let op: je kunt alleen met pin betalen bij onze kassa.

PS. Wanneer je online je ticket voor 26 oktober koopt, profiteer je van €2,50 korting!❤️
Bestel hier je ticket online.

Ik heb een combiticket gekocht tijdens het KreaDoe Lentefestival, is deze geldig KreaDoe najaar 2022?

Tijdens het KreaDoe Lentefestival hebben we speciale combi-tickets verkocht voor het Lentefestival en KreaDoe najaar 2022. Je hebt tijdens het Lentefestival één ticket ontvangen. Bewaar dit ticket goed, dit ticket is ook geldig voor KreaDoe in het najaar en geldig op één dag naar keuze.

Ben je het ticket kwijtgeraakt? Neem dan contact op met onze visitor service via info@jaarbeurs.nl of de chat.

Kan ik met de NS Combi-deal naar KreaDoe komen?

Jazeker! Je kunt ‘m hier bestellen: https://www.ns.nl/spoordeelwinkel/uitjes/kreadoe.html

Vergeet je voucher niet te verzilveren!

Kan ik met een georganiseerde busreis naar KreaDoe?

Dat is mogelijk! Alle busmaatschappijen komen op deze pagina te staan.
Let op: deze pagina wordt naar verwachting nog verder aangevuld.

Ben je een busmaatschappij en wil je met een georganiseerd groepsreis naar KreaDoe komen? Dat kan! Stuur je aanvraag naar marleen.van.soest@jaarbeurs.nl

Is er een kortingscode voor KreaDoe beschikbaar?

Op dit moment loopt er geen actie of kortingscampagne voor KreaDoe in onze ticketshop.

Ik heb betaald, maar nog geen tickets ontvangen?

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Ik heb een voucher gekocht voor koffie/thee en gebak, waar lever ik dit in?

Heerlijk, een kopje koffie of thee met gebak! Als je een voucher hebt gekocht voor koffie/thee en gebak dan vragen we je om dit ticket te laten zien bij de horecapunten op de beurs. Het is niet nodig om dit ticket te printen, het horecapersoneel kan dit ticket ook scannen vanaf je mobiel.

Ik heb een voucher gekocht voor merchandise items (de canvas tas en/of emblemen), waar lever ik dit in?

Wat tof! Jij bent een echte KreaDoe fan en hebt merchandise van KreaDoe gekocht. Bij je binnenkomst op het KreaDoe Lentefestival kun je direct jouw KreaDoe Musthave voucher inwisselen bij de Merchandise balie ontvang je super gave items!

Het is niet nodig om je voucher te printen, je kunt deze op je telefoon laten zien.

Ik heb interesse in een KreaDoe sweater, welke maten zijn er?

We hebben alle maten ingekocht, van S t/m XL. Iedere dag zorgen we voor een nieuwe voorraad aan maten, we hebben van iedere maat genoeg.  

In het geval dat je de trui niet past of jouw maat/kleur er niet (meer) tussen zit, heb je recht op je geld terug.  

Ik heb interesse in een KreaDoe sweater, kan ik een kleur reserveren?

Het is niet mogelijk om een kleur vooraf te reserveren, maar we zorgen dagelijks voor een nieuwe voorraad kleuren en maten.

In het geval dat je de trui niet past of jouw maat/kleur er niet (meer) tussen zit, heb je recht op je geld terug.  

Zijn huisdieren toegestaan?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar KreaDoe.

Waar kan ik parkeren?

Er is genoeg plek als je met de auto naar KreaDoe komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Is KreaDoe toegankelijk voor invaliden?

Iedereen is welkom bij KreaDoe en wij streven ernaar dat KreaDoe toegankelijk is voor iedereen! 

 

Invalidenparkeerplaatsen
Op P3 en P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P3 is het dichtst gelegen bij Ingang Oost. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West.  

Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je kosteloos parkeren bij Jaarbeurs, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart in de auto aanwezig is. Bij het uitrijden, druk je op de intercom voor de slagboom en op vertoon van je invalidenparkeerkaart wordt de slagboom voor je geopend. 

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Invalidentoiletten Jaarbeurs
In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie. 

Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt. 

Kan ik tussentijds mijn spullen ergens kwijt?

Ja, dat kan. Je kunt dit doen bij de garderobe en tassenstalling in hal 7 en bij entree oost/west. Er zijn ook lockers te huren. Zowel bij Entree Oost als West, kan tegen betaling een locker worden gehuurd. 

Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?

In april heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Wij, het team van KreaDoe, hebben er heel veel zin in om je live te zien. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst.

Krijg ik mijn geld terug als de beurs onverhoopt toch niet doorgaat?

Mocht de beurs onverhoopt toch niet doorgaan vanwege corona, dan ontvang je het geld van het ticket terug.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en nog véél meer!  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de KreaDoe nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  EXPOSANT →