Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is KreaDoe?

KreaDoe 2022 is van 8 t/m 10 april en 26 t/m 30 oktober in Jaarbeurs, Utrecht.

Wat zijn de openingstijden?

Houd de website en alle socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de openingstijden!

Waar kan ik tickets kopen?

Je kunt je tickets kopen via: www.kreadoe.nl/registreren.

We kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten op KreaDoe!

Hoeveel kost een ticket?

Een dagticket voor KreaDoe kost: €11,50 in de online voorverkoop, tijdens de beurs kost een dagticket €12,50 online. Aan de deur kost een ticket €14,00. Dit ticket is geldig op 27, 28, 29, 30 of 31 oktober 2021.

Een woensdagticket voor KreaDoe kost: €10,50 in de online voorverkoop, tijdens de beurs kost een woensdagticket €11,50. Dit ticket is alleen geldig op 27 oktober 2021.

Een tienerticket voor KreaDoe kost: €7,50 in de online voorverkoop, tijdens de beurs kost een tienerticket €8,50. Dit ticket is geldig op 27, 28, 29, 30 of 31 oktober 2021 en alleen voor tieners van 13 t/m 17 jaar oud.

Een kidsticket voor KreaDoe kost: €6,00 in de online voorverkoop, tijdens de beurs kost een kidsticket €7,00. Dit ticket is geldig op 27, 28, 29, 30 of 31 oktober 2021 en alleen voor kids van 8 t/m 12 jaar oud. Kids jonger dan 8 jaar oud hebben gratis toegang.

Met een passepartout heb je alle dagen toegang tot de beurs. Een passepartout kost €16,50 in de online voorverkoop, tijdens de beurs kost een passepartout €17,50.

Je kunt je tickets kopen via: www.kreadoe.nl/registreren.

We kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten op KreaDoe!

Ik heb betaald, maar nog geen tickets ontvangen?

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd?
Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Ik heb een voucher gekocht voor koffie/thee en gebak, waar lever ik dit in?

Als je een voucher hebt gekocht voor koffie/thee en gebak dan vragen we je om dit ticket geprint mee te nemen. Deze kun je verzilveren bij de horecapunten op de beurs.

Heb je een fanpakket gekocht? Ga dan even langs de merchandise-balie om je fanpakket (en ook je koffie/thee en gebak) te verzilveren!

Ik heb een voucher gekocht voor een etui en shopper, waar lever ik dit in?

Wat tof! Jij bent een echte KreaDoe fan en hebt merchandise van KreaDoe gekocht. Wissel je voucher in bij de merchandise-balie en ontvang je super gave items!

Het is niet nodig om je voucher te printen, je kunt deze op je telefoon laten zien.

Ik heb een voucher gekocht voor een fanpakket, waar lever ik dit in?

Wat tof! Jij bent een echte KreaDoe fan en hebt het fanpakket van KreaDoe gekocht. Wissel je voucher in bij de merchandise-balie en ontvang je super gave items!

Het is niet nodig om de voucher te printen, je kunt deze op je mobiel laten zien.

Zijn huisdieren toegestaan?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar KreaDoe.

Waar kan ik parkeren?

Er is genoeg plek als je met de auto naar KreaDoe komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Hoe gaat KreaDoe om met Corona?

De afgelopen maanden zijn uitdagend geweest. We zijn daarom ook enorm blij dat we weer evenementen mogen organiseren en faciliteren. Maar veiligheid van bezoekers blijft voorop staan. Met invoering van coronatoegangsbewijzen kunnen we die veiligheid zo goed mogelijk garanderen. Coronatoegangsbewijzen worden vanaf 25 september verplicht voor locaties als de Jaarbeurs en dat betekent dus ook voor KreaDoe.

Uiteraard hopen ook wij dat dit een tijdelijke oplossing is om mensen weer samen te kunnen brengen. Want dat is wat wij het liefste doen. Voor nu hopen we jou en anderen bij KreaDoe terug te zien.

Je vindt hier alle informatie over de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid bij Jaarbeurs. Deze pagina wordt altijd up-to-date gehouden.

We gaan als een speer met alle voorbereidingen en hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar een fantastische editie wordt!

Wat is een coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs is een bewijs van vaccinatie, recente negatieve testuitslag of een herstelbewijs. Met de CoronaCheck app kun je één van deze drie bewijzen laten zien. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl om een geprint bewijs op te vragen. Op deze webpagina lees je meer over hoe je een coronatoegangsbewijs kunt aanvragen en wat je mee moet nemen als je op bezoek gaat bij de Jaarbeurs.

Ik beschik niet over een coronatoegangsbewijs, kan ik KreaDoe dan niet bezoeken?

Om bijeenkomsten en evenementen zo veilig mogelijk te maken is het voor al onze activiteiten verplicht om een Coronatoegangsbewijs te laten zien. Heb je geen vaccinatiebewijs of recent herstelbewijs dan kun je via testenvoortoegang.org je vlak voor de activiteit laten testen om op deze manier een Coronatoegangsbewijs te laten zien. Zonder Coronatoegangsbewijs is het helaas niet mogelijk om evenementen of bijeenkomsten te bezoeken die bij Jaarbeurs plaatsvinden.

Op deze webpagina lees je meer over hoe je een coronatoegangsbewijs kunt aanvragen en wat je mee moet nemen als je op bezoek gaat bij de Jaarbeurs.

Je vindt hier alle informatie over de maatregelen rondom het coronavirus en de veiligheid bij Jaarbeurs. Deze pagina wordt altijd up-to-date gehouden.

Ik heb al een kaartje gekocht voor KreaDoe maar wil of kan geen coronatoegangsbewijs laten zien, krijg ik dan mijn geld terug?

Ben je niet gevaccineerd of recent hersteld van corona dan kun je ook een coronatoegangsbewijs krijgen middels een negatieve testuitslag. Deze kun je aanvragen via Testen voor Toegang. Wanneer dit niet mogelijk kun je contact met ons opnemen om te bespreken wat er verder mogelijk is.

Krijg ik mijn geld terug als de beurs onverhoopt toch niet doorgaat?

Mocht de beurs onverhoopt toch niet doorgaan, dan ontvang je het geld van het ticket terug.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en nog véél meer!    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de KreaDoe nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    EXPOSANT →