Ontdek KreaDoe

Over KreaDoe

KreaDoe is het grootste DIY-event van de Benelux en bestaan al sinds 1989. Wij zijn hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Honderden deelnemers tonen op KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, scrapbooking, upcycling, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog véél meer.

Per jaar wordt KreaDoe twee keer georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Noteer alvast de volgende data: KreaDoe Lentefestival 19 t/m 21 april 2024 en Kreadoe van 30 oktober t/m 3 november 2024

KreaDoe in het voorjaar

Het KreaDoe Lentefestival: in april staat dit creatieve DIY-event drie dagen lang in het teken van creativiteit, inspiratie en workshops. Nét iets anders dan KreaDoe in het najaar.
Wij zijn enorm enthousiast over het nieuwe concept dat hipper is dan óóit! Zodra je binnenstapt bij het Lentefestival waan je je in een creatief, vrolijk, gezellig paradijs waar DIY centraal staat. Van 19 t/m 21 april 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

Ontdek en beleef

Ben je benieuwd hoe de sfeer vorig jaar was?
Bekijk hier de aftermovie van het KreaDoe Lentefestival 2023!

Wat kan je onder andere verwachten?

  • Eindeloos shoppen en de allernieuwste materialen ontdekken
  • Leren over duurzame hobby’s, hergebruiken en upcyclen op het KreaCycle plein
  • Meedoen aan één van de honderden workshops
  • Influencers ontmoeten
  • Leuke interviews, winacties en optredens in de KreaDoe Huiskamer

Foto’s op KreaDoe

Ben je klaar om overtuigd te worden? Onderstaand een leuke selectie foto’s van de vorige editie! Sta jij hier volgend jaar tussen?

Ontdek het KreaDoe in het Najaar

30 oktober t/m 3 november 2024

EXPOSANT →