Ontdek KreaDoe

Over het KreaDoe Lentefestival

Laat je inspireren op het KreaDoe Lentefestival! Tijdens dit hippe event ga je aan de slag tijdens een van de vele workshops met onder andere handlettering, upcycling, groendeco, koekje versieren, tuften, kaarsen dippen en ontdek creatieve ideeën voor wonen, interieur, beauty en sieraden. Van 19 t/m 21 april 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

Nieuw: dit jaar vind je ook alles voor creatieve (aanstaande) moeders op het KreaDoe Babyplein. Op het Babyplein vind je een divers aanbod aan babygerelateerde items, van sensorisch speelgoed tot herinneringsartikelen, decoratieve items, gepersonaliseerde spullen en nog veel meer!

En noteer ook alvast onze herfsteditie van KreaDoe, van 30 oktober tot 3 november 2024. In de herfst duiken we in meer traditionele hobby’s en bieden we een compleet programma aan workshops, demonstraties en exposanten, allemaal onder één dak.

KreaDoe in het voorjaar

In april bloeit het KreaDoe Lentefestival op met drie dagen vol DIY. Ontdek de nieuwste trends, de hipste hobby’s, omarm duurzaamheid en vind alles op het gebied van lifestyle – kortom, het is een supercreatief feest! Zodra je binnenstapt bij het Lentefestival waan je je in een creatief, vrolijk, gezellig paradijs. Van 19 t/m 21 april 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

Ontdek en beleef

Ben je benieuwd hoe de sfeer vorig jaar was?
Bekijk hier de aftermovie van het KreaDoe Lentefestival 2023!

Wat kan je onder andere verwachten?

  • Een plek waar je eindeloos kan shoppen en de allernieuwste materialen ontdekt
  • Inspiratie en tips op he gebied van duurzame hobby’s, hergebruiken en upcyclen
  • Honderden creatieve workshops
  • Creatieve influencers
  • Leuke interviews, winacties en optredens bij KreaDoe On Stage
  • Nieuw: het Babyplein voor alle aanstaande (moeders)
  • Ontdek alles op het gebied van lifestyle

Foto’s op KreaDoe

Ben je klaar om overtuigd te worden? Onderstaand een leuke selectie foto’s van de vorige editie! Sta jij hier volgend jaar tussen?

Ontdek het KreaDoe in het Najaar

In de herfst duiken we in alle (traditionele) hobby’s en bieden we een compleet programma aan workshops, demonstraties en exposanten, allemaal onder één dak. Meer weten over KreaDoe in het najaar? Ontdek het zelf en klik op onderstaand icoon.
KreaDoe in het najaar is van 30 oktober t/m 3 november 2024.

EXPOSANT →