Ontdek KreaDoe Najaar

Over KreaDoe

KreaDoe is het grootste DIY-event van de Benelux en bestaan al sinds 1989. Wij zijn hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Honderden deelnemers tonen op KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, scrapbooking, upcycling, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog véél meer.

KreaDoe Najaar vindt plaats op 30 oktober t/m 3 november 2024 in 3 bomvolle hallen met alles voor DIY,  een KreaDoe Huiskamer vol entertainment en éxtra veel creatieve inspiratie.

KreaDoe in het najaar

Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Kom dan van 30 oktober t/m 3 november 2024 naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Op KreaDoe geniet je van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, zelfmaakmode, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Ontdek en beleef

Ben je klaar om overtuigd te worden?
Bekijk hier de snippets van KreaDoe 2023!
Sta jij hier volgend jaar tussen?

Foto’s op KreaDoe

 Onderstaand een leuke selectie foto’s van de vorige editie!

Ontdek het KreaDoe Lentefestival

19 t/m 21 april 2024

lentefestival
EXPOSANT →