Route en bereikbaarheid

Route en bereikbaarheid

Het Kreadoe Lentefestival vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het openbaar vervoer. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P2, P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Met het OV

De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. Het Kreadoe Lentefestival ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je vanaf 15 februari een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein KreaDoe te bezoeken.

Met de auto naar een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar €6,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 personen vanaf de parkeerplaats naar de Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de parkeerplaats.

Bekijk hieronder alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

P+R
Ber­lijn­plein

Van P+R Berlijnplein naar Jaarbeurs is de reistijd ca 20 minuten.

P+R
Papendorp

Van P+R Papendorp naar Jaarbeurs is de reistijd ca 25 minuten.

P+R
Science Park

Van P+R Science Park naar Jaarbeurs is de reistijd ca 30 minuten.

P+R
Westraven

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca 15 minuten.

Met de auto

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Op P2 en P4 betaal je voor een online dagkaart €24,00 (dagtarief ter plekke €28,00) of €4,40 per uur. Let op: P1 + P3 is niet beschikbaar.

Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een parkeerplaats. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit.

P2, Jaarbeurs Utrecht Truus van Lierlaan 1, Utrecht

P4, Jaarbeurs Utrecht Truus van Lierlaan 1, Utrecht

Wegwerkzaamheden Overste den Oudenlaan

Tijdens KreaDoe Lentefestival vinden werkzaamheden plaats nabij de Jaarbeurs parkeerterreinen P2 en P4. De Overste den Oudenlaan is beperkt toegankelijk voor autoverkeer komend vanaf de Weg der Verenigde Naties.

De Overste den Oudenlaan wordt vanaf de kruising met de Admiraal Helfrichlaan in de richting tot de kruising met de Doctor M.A. Tellegenlaan van twee rijstroken naar één rijstrook gebracht. Parkeerterreinen P2, P4 en P6 blijven bereikbaar. Volg aanwijzingen op de tekstborden langs de weg.

Klik voor meer informatie:

EXPOSANT →