Route en bereikbaarheid

Route en bereikbaarheid

KreaDoe vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het openbaar vervoer.

Met het OV

De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. KreaDoe ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein KreaDoe te bezoeken.

Met de auto naar een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.

Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor maar €7,- bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht.

Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 personen vanaf de parkeerplaats naar de Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de parkeerplaats.

Bekijk hieronder alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

P+R
Ber­lijn­plein

Van P+R Berlijnplein naar Jaarbeurs is de reistijd ca 20 minuten.

P+R
Papendorp

Van P+R Papendorp naar Jaarbeurs is de reistijd ca 25 minuten.

P+R
Science Park

Van P+R Science Park naar Jaarbeurs is de reistijd ca 30 minuten.

P+R
Westraven

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca 15 minuten.

Met de auto naar de Jaarbeurs

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Op P2, P4 en P6 betaal je voor een online dagkaart €25,50 (dagtarief ter plekke €29,50) of €4,60 per uur. Let op: P1+ P3 zijn niet bereikbaar.

Voorkom wachtrijen en reserveer online alvast een parkeerplaats. Vul je kenteken in en rijd contactloos in en uit.

P2, Jaarbeurs Utrecht Truus van Lierlaan 1, Utrecht

P4, Jaarbeurs Utrecht Truus van Lierlaan 1, Utrecht

Met de bus of touringcar naar KreaDoe Lentefestival

Wil jij ook heerlijk ontspannen, op een veilige én comfortabele manier naar KreaDoe gereden worden? En vervolgens ook weer thuisgebracht worden? Ook dit jaar zijn er weer busmaatschappijen die een dagtocht organiseren naar het KreaDoe Lentefestival. Klik op de link en bekijk de regio’s en opstapplaatsen.

Hotelmogelijkheden

Als bezoeker van KreaDoe kun jij tegen een gereduceerd tarief in Utrecht overnachten.

Boek vooraf makkelijk en snel een hotelovernachting bij onze hotelboekingspartner Time to Momo. Profiteer van de hotelafspraken en -deals die zij hebben met hotels in de buurt van Jaarbeurs!

EXPOSANT →