Auteurs

Auteurs

Tijdens het KreaDoe Lentefestival kun je je favoriete auteurs ontmoeten bij de stand 02.A011 van Boekhandel Buitelaar. Kijk hieronder welke auteurs aanwezig zijn.

Kimberley Zwaans

Vrijdag 19 april 10:30 – 12:30 uur

Kimberley Zwaans, online bekend als ‘Just Kimberley’, heeft al meerdere haakboeken op haar naam staan, o.a. het boek Haken met Sam en Julia en Gordeldieren haken.

Naomi Harreman en Jolanda Verschiere

Zaterdag 20 april 10:30 – 12:30 uur

Naomi Harreman en Jolanda Verschiere zijn de drijvende krachten achter Haakplein, de populaire community voor haakliefhebbers. Dit boek bevat 12 nieuwe patronen in verschillende steken, kleuren en afmetingen. Er is een deken voor iedereen!

Mariska Vos-Bolman

Zondag 21 april 10:30 – 12:30 uur

Designer Mariska Vos-Bolman (die je misschien kent van haar populaire blog DIY Fluffies) bundelt in dit boek 16 eenvoudige amigurumipatronen. Verras je familie en vrienden met een handgemaakte knuffel! Maak met wat wol en een haaknaald een schattig konijntje, een gekke kikker of een stoere gorilla… en je zal snel ook kennismaken met hun vele vrolijke vrienden!

Chloë Corten

Zondag 21 april 12:30 – 14:30 uur

Chloë Corten van het bekende @_chloe.made_ laat in haar boek de veelzijdigheid zien van tops en spencers. Deze kledingstukken zijn helemaal terug in de mode, want ze zijn voor ieder seizoen geschikt. Je hoeft geen hele ervaren haakster te zijn om ze te maken, wat zorgt voor haakplezier voor iedereen! Op het Kreadoe-lentefestival legt Chloë je graag uit waarom tops en spencers de perfecte kledingstukken zijn om bij verschillende gelegenheden te dragen.

Natasja van der Meer

Vrijdag 19 april 12.30 en 14.30

Natasja van der Meer is een veelzijdige creatieveling. Ze maakt ambachtelijke producten van natuurlijke en duurzame materialen, waarin ze de oneindige schoonheid van de natuur laat zien. Daarnaast is ze betrokken bij buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum waar mensen in verbinding worden gebracht met zichzelf, anderen en de natuur.

EXPOSANT →