Van modeltreinen en bakcreaties tot haakprojecten en zelfgemaakte kaarten

Een nieuw recept uitproberen en je bakkunsten uitbreiden? Sla dan Mjamtaart open. Een echte treinfanaat? Word abonnee op Railhobby. Zelf kaarten maken? Laat je inspireren door de knipvellen in Mijn Hobbykaart XL. Hou je meer van tekenen, handletteren en stempelen, neem dan eens een kijkje in Loving Paper. Ga je graag aan de slag met naald en draad? Kijk dan in Aan de Haak en op het online platform Haakflix voor eindeloos veel haakpatronen. Aan het quilten geslagen? In Quilt & Zo vind je inspiratie voor jouw nieuwste project. Snak je naar nog meer inspiratie? Dan is Textiel Plus met uitgebreide artikelen over  de laatste textielkunst echt iets voor jou. Kan je niet kiezen? Blader dan eens de HobbyHandig door, in dit magazine vind je papieritems, home deco en handwerk projecten. Voor elke hobbyist geeft Uitgeverij Scala een passend magazine uit!

Scala geeft als creatieve uitgeverij jóuw papieren en digitale hobbytijdschrift uit! Daarnaast lanceerden we begin dit jaar Haakflix, hét all-you-haakplatform waar je als haakliefhebber eenvoudig  meer dan 350 patronen op één plek kan vinden en bewaren. Of je nu op zoek bent naar iets voor in huis, een cadeau voor je (klein)kind of jezelf; dat leuke vest, hippe mandje of die schattige Amigurumi pop wilt haken. Op Haakflix ontdek je onbeperkt de leukste en geteste patronen. Elke week worden er nieuwe patronen op het platform gezet en lees je een nieuwe blog met haaktips van één van de Haakflix-ontwerpers.

Dus op zoek naar een nieuwe hobby of naar nog meer uitdaging en plezier? Kijk op onze webshop Hobbyou.nl voor al onze doe-het-zelf-pakketten, tijdschriften en kortingsacties!

www.hobbyou.nl