Canon x Studio Ins & Outs Theater

FOTOPRINT & SCRAPBOOK THEATER

Welkom in ons theater! Inspiratie, live demo’s, advies, fotoprints, DIY

Zien we jou en je KreaDoe-bestie(s) ook tijdens het Lentefestival? Er is namelijk zoveel leuks te doen in ons lente theater! Ook als je niet vooraf hebt ingeschreven, loop gezellig bij ons binnen. Je kunt op de foto, diverse Canon fotoprinters testen, uitleg krijgen over creatieve Canon-apps en natuurlijk.. workshops volgen! Dit doen we samen met Studio Ins & Outs, voor de leukste invulboeken, scrapbooks en bijpassende materialen.

Leuke momenten moet je vastleggen!

Zo veel foto’s van leuke, bijzondere momenten. Beleef ze weer opnieuw en ga creatief aan de slag. Zo maak je de mooiste fotoboeken voor nu én later. Tijdens het Lentefestival bieden we je verschillende workshops om zelf aan de slag te gaan. En maak je direct een super leuke herinnering aan je beurs bezoek.

Leuke momenten moet je vastleggen!

Zo veel foto’s van leuke, bijzondere momenten. Beleef ze weer opnieuw en ga creatief aan de slag. Zo maak je de mooiste fotoboeken voor nu én later. Tijdens het Lentefestival bieden we je verschillende workshops om zelf aan de slag te gaan. En maak je direct een super leuke herinnering aan je beurs bezoek.

& nog veel meer leuks op het Babyplein! Canon zet samen met
Studio Framed jou en je family op de foto als een echte shoot! Print je foto op A4 in ons theater.

Workshops

Maak een ansichtkaart
(dagelijks, vrije inloop)

We maken een leuke foto van jou in onze photobooth. Deze printen we op de Canon SELPHY Square QX10 of de Zoemini 2. En dan ga je zelf met diverse basis materialen van Studio Ins & Outs aan de slag. Zo maak je een superleuke kaart voor jezelf of om weg te geven.

Maak een fotolijstje
(dagelijks, vrije inloop)

Met de Canon SELPHY CP1500 printen we een foto van jou. Daarna ga je aan de slag met een zelf te decoreren ‘lijstje’ en maak je met de diverse basis materialen van Studio Ins & Outs een leuke herinnering aan je deze Lentefestival 2024 editie.

Maak een A4 fotocollage
(dagelijks, vrije inloop)

Maak met meerdere foto’s en de Canon Easy-PhotoPrint Editor-app een fotocollage in een handomdraai. Versier met leuke quotes en stickers. Dan printen we jouw collage met een PIXMA fotoprinter op A4 formaat. Deze krijg je van ons mee in een super leuk frame.

Leer scrapbooken
(dagelijks op 11, 13 en 15 uur, reserveren is een pré)

Heb jij altijd al eens willen beginnen aan een plak- of scrapbook maar weet je niet hoe? Irene, eigenaresse van Studio Ins & Outs, neemt je stap-voor-stap mee in het maken van een mooie spread. Je krijgt een paper pad en stickervel om mee aan de slag te gaan.

De eerste workshops zijn gratis. De workshop ‘Leer scrapbooken’ kost €9,95 per deelnemer en dat is inclusief paper pad en stickervel en onbeperkt gebruik van de materialen die op de tafels liggen. De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is nodig. Dat kan je doen via de workshopspagina’s en de website van Studio Ins & Outs.

Live demo’s

Print je al je foto’s gewoon thuis, met een Canon fotoprinter
Je telefoon staat waarschijnlijk vol met foto’s van de leukste en ook dierbaarste momenten. Met een Canon fotoprinter print je eenvoudig direct jouw foto’s van je mobiele telefoon, laptop of SD kaartje. Van klein en compact tot zelfs het formaat om in te lijsten. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden en test het zelf!

Met de creatieve apps van Canon kun je eindeloos creëren
Zo bewerk je met de Canon Easy-PhotoPrint Editor-app je foto’s, maak je collages, kaarten en andere gepersonaliseerde cadeaus. Of knutsel samen met Canon Creative Park, van persoonlijk vormgegeven decoratiematerialen voor de leukste feestjes tot papierkunstwerken in 3D.

Leg je herinneringen vast in een plak- of scrapbook
En als die foto’s eenmaal geprint zijn, is het natuurlijk leuk om deze in een plak- of scrapbook vast te leggen. Schrijf bijzondere momenten erbij en pimp je pagina’s met papier en stickers. Maak zo een naslagwerk van de mooiste- foto’s en herinneringen. Om voor altijd te bewaren!

Irene is oprichter van Studio Ins & Outs (SIO). Alle items in haar webshop zijn zelf ontworpen. Wat ooit begon met het ontwerpen van een zwangerschapsboek voor haar eigen zwangerschap is uitgelopen tot een creatief bedrijf met boeken én scrapbook accessoires. Tijdens het Lentefestival lanceert zij de nieuwe SIO Community App waarin scrapbookers elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie kunnen delen en challenges kunnen volgen. Kom gerust langs op de stand naast het theater en laat je inspireren!

EXPOSANT →