Colours of life Theater

Colours of Life Theater

Colours of Life, de naam staat niet zomaar voor iets. Wat vele niet weten is dat ik (Stefanie) na een langdurig herstel van nekoperaties en revalidatie een andere weg ben ingeslagen. Door kleur en oefenen met draden heb ik mijn herstel terug gevonden, dit maakte me blij. 12 jaar geleden ben ik met mijn bedrijf “de kleuren van het leven” gestart. Het staat voor duurzaam bezig zijn met textiel. We maken kunst, ontwerpen en projecten met vaak gerecyclede materialen.

Als ontwerpster voor Durable, Hobbyhandig en Aan de Haak kom je me vaak tegen op de beurzen, events, scholen en in de diverse magazines en sites. Vele grote kunstwerken en stylingprojecten zijn de afgelopen jaren te zien geweest op de Kreadoe (zelfs KreaDoe Online!).

We vinden het super tof om mensen zelf te laten ontdekken, dat ze verder komen met de diverse technieken die we aanrijken en leren tijdens onze workshops. We hopen vele mensen te blijven inspireren. Onder genot van uiteenlopende verhalen komen er mooie ontwerpen naar voren en blijven we mensen verbinden. Verder geven we graag advies voor de diverse garens en jouw ontwerpen. We geven de workshops op locatie of in het eigen Atelier. Ook voor workshops aan grotere groepen of ontwerpen kun je contact met ons opnemen: coloursoflife.nl

Workshops

Macrame minilampje of windlichtje
zondag 21 april – 12:45 uur

Mandjes haken
Vrijdag t/m zondag – 14:15 uur

Plantenhanger of wandhanger knopen
Vrijdag t/m zondag – 09:45 uur

Macrame uil
Vrijdag t/m zondag – 15:45 uur

Kussen opzetten
Vrijdag en zaterdag – 12:45 uur

Heuptasje maken
Vrijdag t/m zondag – 11.00 uur

EXPOSANT →