Dendennis

Dendennis

Dendennis is elke dag te vinden bij zijn stand: 01.E036. En iedere dag zal hij aanschuiven bij Hans in de huiskamer om 12:15 uur voor een interview.


Dendennis (45) is grafisch vormgever en nu al 10 jaar ontwerper van verschillende haak- en brei patronen. 8 jaar geleden kwam zijn eerste haakboek: Prettig Gestoorde Amigurumi uit en dat was tevens echt het begin van een compleet nieuwe carriere als fulltime handwerk ontwerper. Sindsdien heeft hij 10 haakboeken uitgegeven en samen met Mr. Knitbear (Wim Vandereyken) 3 breiboeken.

Sinds zijn eerste haakboek in 2014 is Dendennis iedere editie van KreaDoe aanwezig en dus nu ook op deze geweldige lente editie! In die eerste jaren viel hij vooral op als eerste haakontwerpende man die een boek had uitgegeven. Ondertussen is dat beeld gelukkig wel veranderd en zijn er meer hakende mannen gekomen. Dendennis is niet meer weg te denken bij KreaDoe.

Bij zijn eigen stand kan je projecten bekijken uit zijn laatste haak- en breiboeken. Daarnaast zullen er ook twee geweldige dames aanwezig zijn die haak en brei demo’s zullen geven. Op zaterdag zal Mr. Knitbear ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en boeken te signeren.

Ben je benieuwd naar zijn nieuwste projecten? En ben je benieuwd hoe Dendennis zijn Cricut Maker 3 gebruikt om zijn knuffels nog leuker te maken? Kom dan zeker even langs om hoi te zeggen!

WIl je meer te weten komen over Dendennis zijn avonturen kijk dan vooral eens op zijn Instagram. Of volg het gezamenlijke Instagramaccount van Dendennis en Mr. Knitbear: Happily Knitting

EXPOSANT →