HelloFresh Benelux B.V.

HelloFresh Benelux B.V.

logo HelloFresh Benelux B.V.

Ervaar het gemak van HelloFresh

Breng meer variatie op tafel. Met elke week keuze uit 30 nieuwe recepten kook je altijd gevarieerd. Zin in meer? Voeg lekkere producten van de HelloFresh Markt toe – van kaas en zuivel tot brood en soep – en krijg ze samen met je maaltijdbox thuisbezorgd.

Eet bewust met de beste verse ingrediënten op je bord. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor in de HelloFresh Box. We bezorgen alles wat je nodig hebt in exact de juiste hoeveelheden bij jou thuis. Zo kook je supervers én verspil je niks.

Makkelijk te bereiden en lekker voor jong en oud. Koken was nog nooit zo makkelijk: met onze receptkaarten zet je in 4 tot 6 eenvoudige stappen een maaltijd op tafel waar iedereen blij van wordt. Beloofd!

Jij hebt het voor het zeggen. Kies elke week zelf je favoriete recepten en bezorgmoment via onze handige app. Andere plannen? Geen probleem, je zet je box in één klik op pauze.

www.hellofresh.nl

08.A094
Categorie: Beauty

 

Neem contact op met HelloFresh Benelux B.V.


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →