11 t/m 13 april 2025

Het Lentefestival

Ontdek en beleef

Het Lentefestival is dé plek om jouw merk in de spotlight te zetten voor meer dan 24.000 enthousiaste (jonge) creatievelingen. KreaDoe Lentefestival vindt plaats van 11 t/m 13 april 2025 in Jaarbeurs, Utrecht. Hier wil je als exposant bij zijn! Je staat direct in contact met een (jonge) creatieve doelgroep. Bekijk de aftermovie en krijg gelijk een indruk van het Lentefestival.

Sfeerbeelden KreaDoe Lentefestival 2024

Facts & Figures Lentefestival 2024

23.900+

bezoekers tijdens Kreadoe

7.9

Waardering beursconcept door exposanten

80%

Terugkomintentie
exposanten

Verschillen tussen het Lentefestival en KreaDoe:

  • Tijdens het Lentefestival zijn er volop innovatieve & nieuwe bedrijven aanwezig, om zo de gehele doelgroep aan te spreken.
  • Tijdens het Lentefestival is er volop aandacht voor kinderen en tieners (meer influencers en gebruik van andere uitingen). KreaDoe is ook leuk voor kids en tieners, maar richt zich hier in mindere mate op
  • Het Lentefestival richt zich op de nieuwste hobby’s, DIY, trends & lifestyle producten en workshops. KreaDoe richt zich op volledige DIY, inspiratie, traditionele hobby’s en producten.
  • Het Lentefestival focust zich op o.a. jonge moeders en gezinnen. Dit vind je terug in trends, lifestyle, DIY en workshops op het gebied van baby & kind.
  • Het Lentefestival vindt plaats in 2 hallen, KreaDoe in 3 hallen.
  • Het Lentefestival duurt 3 dagen, KreaDoe duurt 5 dagen.
  • Het Lentefestival trekt ca 24.000 bezoekers, KreaDoe ca. 50.000.

Benieuwd welk evenement het beste bij jou past? KreaDoe of het Lentefestival? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Ben jij erbij?

Ben jij onderdeel van hét creatieve feestje van het jaar? Bekijk de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Neem contact op