30 okt t/m 3 nov 2024

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

FAQ

KreaDoe is een twee-jaarlijkse beurs met een najaarseditie en een voorjaarseditie
In 2024 zijn de data:

Het Lentefestival 19 t/m 21 april 2024
KreaDoe 30 oktober t/m 3 november 2024

In 2025 zijn de data:

Het Lentefestival 11 t/m 13 april 2025
KreaDoe 22 t/m 26 oktober 2025

Woensdag 30 oktober – 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 31 oktober – 08.00 – 18:00
Vrijdag 1 november – 08.00 – 18:00
Zaterdag 2 november – 08.00 – 18:00
Zondag 3 november – 08.00 – 22.00 uur*
*Inclusief afbouw

Van kraam tot eigen standbouw, we denken graag met je mee wat het beste bij jou past. Wil je de brochure voor de lente-editie of najaarseditie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Afhankelijk van de manier waarop je deelneemt is een kostenplaatje verbonden. Neem contact met ons op.

Eigen standbouw:
Dinsdag 29 oktober: 07:00 – 21:00 uur

Auto’s zijn NIET toegestaan in de hallen tijdens de inrichting dag op 29 oktober vanaf 11:00 uur, je kunt wel met de auto naast de hallen parkeren en vanuit hier laden en lossen. Het is op 29 oktober de gehele dag mogelijk om een piccolo service bij de opbouw te reserveren (kosteloos). Met de piccolo service word je door onze logistieke partner geholpen met het vervoeren van je stand en inrichting daarvan van de auto naar je stand plek. Meer informatie volgt.

Inrichten Jaarbeurs paviljoenen:
Dinsdag 29 oktober – 12:00 – 21:00

Inrichten Jaarbeurs marktkramen/workshoppleinen:
Dinsdag 29 oktober – 14:00 – 21:00

Let op! Indien je eerder aanwezig bent voor de inrichting van je stand, word je vriendelijk verzocht om, om 14:00 uur terug te komen.

Auto’s zijn NIET toegestaan in de hallen tijdens de inrichting dag op 29 oktober vanaf 11:00 uur, je kunt wel met de auto naast de hallen parkeren en vanuit hier laden en lossen. Het is op 29 oktober de gehele dag mogelijk om een piccolo service bij de opbouw te reserveren (kosteloos). Met de piccolo service word je door onze logistieke partner geholpen met het vervoeren van je stand en inrichting daarvan van de auto naar je stand plek. Meer informatie volgt

KreaDoe Najaar
KreaDoe is hét creatieve DIY-event van de Benelux. De producten die je verkoopt dienen dan ook in het kader te staan van handgemaakt en/of DIY. 10% van je aanbod mag daarentegen kant en klaar zijn.

Voorbeeld: Kralen? Ja graag! Wol, brei/haaknaalden en DIY pakketjes? Zeker! Kant en klare armbanden of gebreide sjaals? Dit kan tot maximaal 10% van je totale product aanbod.

Het Lentefestival
Het Lentefestival is hét creatieve & lifestyle evenement van de Benelux. Tijdens het Lentefestival kan je daarom ook kant & klare producten in de creatieve hoek of lifestyle hoek verkopen.

Wanneer je kiest voor een kraam, paviljoen of eigen stand, dient je locatie elke dag bemand te zijn. Neem je deel op de workshoppleinen? Dit kan voor één of meer dagen.

Na inschrijving ontvang je toegang tot het Jaarbeurs Portaal. Hier hebben wij alle voorbereidingen voor een goed voorbereide deelname op een rijtje gezet. Ons serviceteam is tevens ook altijd bereikbaar om vragen na inschrijving te beantwoorden. Neem gerust contact met hen op.

Onze ambitie is helder: de meeste duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa. We gaan voor CO2-positief, bouwen samen aan duurzame beurzen en events en zijn trotse en betrokken inwoner in Utrecht. We maken positieve impact samen met onze bezoekers, klanten, exposanten, organisatoren en medewerkers. Van afvalscheiding tot duurzame marketing en van een circulaire stand tot het inspireren van jouw stakeholders. Lees hier hoe je als exposant bij Jaarbeurs duurzame impact kunt maken.