Inspiratiezone

Ben jij een groothandel, wiens producten worden verkocht op KreaDoe of wil je je producten bekend maken bij de KreaDoe bezoekers? Dan is de inspiratiezone de perfecte plek voor jou!

Over de inspiratiezone

In de inspiratiezone laat je bezoekers kennis maken met jouw producten en/of technieken, door middel van kosteloze workshops en demonstraties. Hierdoor kunnen zij jouw producten en/of technieken zelf ervaren en de voordelen ontdekken.

Na het enthousiasmeren van de bezoekers in de inspiratiezone, kun je hen eventueel doorverwijzen naar jouw verkoop partner(s) op KreaDoe. Dit zorgt voor een directe link tussen de ervaring die ze hebben opgedaan in de inspiratiezone en de mogelijkheid om jouw producten daadwerkelijk aan te schaffen. Op deze manier stimuleer je de verkoop van jouw producten op de beurs.

Daarnaast is KreaDoe een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven in de branche. Het is een ontmoetingsplaats waar je in contact kunt komen met potentiële resellers en zakelijke partners die geïnteresseerd zijn in het opnemen van jouw producten in hun assortiment.

Word onderdeel van onze inspiratiezone

Als groothandel op KreaDoe is de inspiratiezone dé ideale plek om jouw producten in de schijnwerpers te zetten en een blijvende indruk achter te laten bij bezoekers en exposanten. Neem contact met een van onze accountmanagers op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op