Theater

Wil je een hobby uitlichten? Ben je van plan om workshops te organiseren voor grote groepen en wil je extra opvallen bij onze bezoekers? Dan hebben wij dé perfecte plek voor jou: het theater!

Over het theater

In deze indrukwekkende glazen kas, inclusief 3 workshoptafels en 6 workshopbanken, heb je alle ruimte om grote groepen te ontvangen. Een theater biedt niet alleen een functionele omgeving, maar ook een uitstekende mogelijkheid om jezelf in de schijnwerpers te zetten.

Als exposant krijg je een eigen banner boven het theater, waardoor jouw aanwezigheid direct opvalt bij het publiek. Bovendien word je extra belicht door middel van 4 vloerspots, waardoor alle ogen op jouw workshops gericht zullen zijn. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de ruimte volledig naar de look & feel van jouw bedrijf in te richten, waardoor je een unieke en herkenbare sfeer kunt creëren.

Daarnaast profiteer je van uitgebreide promotiemogelijkheden. Je krijgt een eigen theaterpagina op onze website en ontvangt twee social media posts op ons Instagram-account met meer dan 29.300 volgers en onze Facebook-pagina met meer dan 54.000 volgers. Alsof dat nog niet genoeg is, worden jouw workshops ook gepromoot in onze e-mail nieuwsbrief met meer dan 50.000 abonnees. Dit betekent dat je jouw doelgroep op meerdere kanalen bereikt en de interesse in jouw workshops vergroot.

Meer weten?

Als exposant in het theater krijg je niet alleen een uitstekende ruimte om grote groepen deelnemers te ontvangen, maar ook een compleet promotiepakket om jouw workshops extra onder de aandacht te brengen. Mis deze kans niet om jezelf te profileren, je naamsbekendheid te vergroten en een onvergetelijke indruk achter te laten bij bezoekers. Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij een succesvolle beursdeelname!

Neem contact op